2777
2789

سلام من یه دانش آموزم ، یه دانش آموز که از اول سال تا الان ۱۰۰ و خورده امتحان داده یعنی روزانه یک تا چهارتا امتحان داده 

من به عنوان دانش آموز دیگه کشش ندارم 

چرا شما معلم ها یا خانواده ها هیچ درکی نسبت به دانش آموز ندارید چرا فکر میکنید ما رباتیم؟ 

امتحان بده روزانه تند درس دادن فشار های تو کلاس و کار های عملی 

من و امثال من هم مثل همه انسانن 

شاید الان بعضیا بگن خب وظیفه ات 

اره وظیفمه درس بخونم و برای خودم میخونم 

اما این استرس ها و اضطراب و ترس و تحقیر و... تو زندگی من دانش آموز در آینده تاثیر نداره؟ اگه درس تاثیر داره اینا هزار برابر تاثیر داره 

چه سودی از تحقیر دانش آموز تو جمع یا استرس دادن به دانش آموز میگیرید کم نبودن دانش آموزهایی که بخاطر همین استرس ها خودکشی کردن یا سکته کردن 

من به شخصه هیچ استرسی نداشتم اما الان وجودم رو استرس و اضطراب فرا گرفته 

هیچکس نه معلم نه خانواده هیچوقت جای دانش آموز نبوده 

از خوشی زده از خواب زده شبانه روزی تلاش کرده مثلا شده ۱۸ اما به جای اینکه از دانش آموز حمایت کنیم تحقیر میکنیم چرا چون نمره ات پایینه خب این یعنی چی؟؟؟ 

خانواده ها ۹۶٪ اینطورین که بچه شون بگه من ۱۵ گرفتم اما درس رو یاد گرفتم و توی امتحان بعدی اشکالم رو برطرف میکنم قبول نمیکنن اما اگه بچه شون بگه ۱۹ یا ۲۰ گرفتم اما هیچی حالیم نشد از این راضی ترن 

با این رفتارهای دانش آموز از درس فراری میشه 

الان بعضیا تو مدرسه مون از استرس امتحانات غش میکنن هی آمبولانس میاد و میره 

ارزش من دانش آموز به نمره ام نیست به انسانیت ، به تربیت ، اخلاق ، مهربانی هست 

اره دنیا به علم و فناوری نیاز داره اما نیاز شدیدش انسانیت و مهربانیه که کم کم از صفحه روزگار در حال محو شدن هستن 

هیچوقت جای اون دانش آموز تصمیم نگیرید 

خودش میدونه راضیه یا نه 

شما چه می دونید از استرس های که همه وجودش رو فرا میگیره یا تلاش های مکرر اون نمیدونید چون هیچوقت جای اون نبودید 

در آخر الان فصل امتحانات بیشتر حواستون به دانش آموزا باشه چون بیشتر از هرکسی استرس و اضطراب هایی رو دارن به جون میخرن

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

دانش اموز محترم

نی نی سایت مناسب سنت نیست

لفت بده

به امتحاناتت هم رسیدگی خواهد شد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزاران لایک تقدیم ب تو

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
دانش اموز محترم نی نی سایت مناسب سنت نیست لفت بده به امتحاناتت هم رسیدگی خواهد شد

نیومدم که این حرف هارو بشنوم بیشتر به سن من به حرف هایی که زدم نکاه کنید

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

نه دانش آموزم نه خانواده ش نه سیستم آموزشی اما چندین سال پیش جای تو نشسته بودم و الان میخوام بهت بگم حتی یک ثانیه استرس کشیدن بخاطر درس حماقته 

ببین بخون یاد بگیر چون تو این دوره زمونه ضایعس بری تو یه جمعی چیزی نداشته باشی بگی ولی خودت و اذیت نکن 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
من سال دوازدهم اینقد نخوابیده بودم انگار معتادا بودم وای یادم میاد حالم بد میشه

هیچکس از درون من و امثال من خبر نداره هیچکس 

من همیشه میگم چطوری یه معلم نمیتونه ۱۳ تا درسو تدریس کنه برا هر درس دبیر جدا هست ولی یه دانش اموز باید بخونه همرو😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
هزاران لایک تقدیم ب تو

ممنونم🌹🤍

دانش اموز محترم نی نی سایت مناسب سنت نیست لفت بده به امتحاناتت هم رسیدگی خواهد شد

واقعا از حرفاتون شعور میباره 😏

اولیا ها یا معلمایی مث شما زندگی بچه ها رو به گند کشیدن 

اگه نمیتونی با مردم همدلی کنی پس حرف نزن 

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡

من کاملااااا باهات موافقم و وقتی یاد اون عذابایی که میکشم میفتم واقعا قلبم درد میگیره.... اینقدر فشار روانی بهم وارد میشد که هر هفته پانیک داشتم و قلبمم اینقدر درد میگرفت صورتم قرمز قرمز میشد...تازه تو خوابم فلج میشدم😑😑😑