2777
2789
عنوان

خرید مبل از دیوار؟

132 بازدید | 9 پست

سلام بنظرتون خرید مبل از دیوار کار خوبیه تجربه دارین به شوهرم میگم مبل عوض کنیم میگه ندارم از دیوار گفتم بگیریم مناسب باشه میگه از دیوار  داغونن دوست ندارم. 

خوب نگیر از دیوار

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیوار کلی بگرد 

من از تو دکور مغازه یکی پیدا کردم 

خال روش نیفتاده بود 

کسی هم ننشسته بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
والا ما مبل تمیز و درحد نو پارسال گذاشتیم دیوار هرکس زنگ زد نیومد ما هم دیگه منصرف شدیم از فروش

تازه من گذاشته بودم ۴ تومن.یه خانمه زنگ زد گفت من گفتم با تخفیف بهم ۳۰۰ میدی بیام ببرم.!!!!!!!!!!آدم به این پرویی ندیدم.۳۰۰ دیگه میشه یه پرس غذا