2777
2789
عنوان

چی میشه این روزام زود تموم بشه

139 بازدید | 14 پست

خیلی داغونم .خیلی با خودم میگم خدایا  بچه هام چیکار میکنند .می‌دونم از لحاظ غذایی بد نمی‌گذره بهشون ولی دلم میخواد خودم براشون بپزم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زندگیت واقعا غیر قابل برگشته این فکرا رو از سرت بکن بیرون ولی اگه مشکلت حاد نیست بخاطر بچه هات ب ...

خیلی تلاش کردم نشد که بشه .دیگه گیجم واهمه چیو به خدا سپردم

عزیزم انگار شما حاجتی دارید من رو اگه قابل بدونید براتون هرچندتا بخواید به نیت حاجت روایی شما آیه الکرسی میخونم 

به جاش لطفا شما هم بیاید تاپیک اخرم کمکم کنید 

لطفا ❤️

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

سلام جدا شدین؟

ببینین اگر جدا شدیم و با پدرشون میمونن به هر حال پدرشونه 

دشمنشون نیست که شاید با شما بد باشه ولی  بچه خودش نمیزاره بد سپری بشه .

از این بابت  نگران نباشین.

اما از نظر مهر مادری طبیعیه دلتنگ بشی اذیت شی بی تاب بشی 

طبق قانون و حکمی که دادگاه داده برو جلو میتونی بدون فهمیدن اون خودت بری همراهت پدر مادر برادر عمو پایین رو ببری بچه هات ببینی و طبیعتاً کاری که خلاف میان هست نمیتونه انجام بده.

در نهایت بابت هر اتفاقی تا نهایت تلاشت بکن  وقتی دیدی از دستت برنمیاد نمیتونی تغییر بدی غم نخور غصه نخور بیتابی نکن چون دردت چندی ابر میشه آسیب میبینی دیر یا زود این روزات تموم میشه ولی با خودخوری فشار استرس آثار این روزا رو دل و تن و روحت میمونه پس زرنگ باش بیخیال باش صبور باش

تا طلاقت بشین غصه بخوری ۷یییچی درس نمیشه فقط خودت تموم میشی آب میشی طرفت نمیگه داره آب میشه التماس می‌کنه زجر می‌کشه ببرم بچه هایش ببینه بلکه آسیب میبینی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلام جدا شدین؟ببینین اگر جدا شدیم و با پدرشون میمونن به هر حال پدرشونه دشمنشون نیست که شاید با شما ب ...

مرسی از وقتی که برام نوشتن این پیام گذاشتن واقعا حرفاتون برام آرامش دهنده بود کنم هیچ چاره ای ندارم جز صبر

مرسی از وقتی که برام نوشتن این پیام گذاشتن واقعا حرفاتون برام آرامش دهنده بود کنم هیچ چاره ای ندارم ...

خواهش میکنم وظیفس.

صبور باشین این روزا سپری میشه با شخص جدید آشنا و ازدواج می‌کنی

ولی درد داره  اون موقع بگی کاش اون همه خودخوری نمی‌کردم تا فلان مشکل روحی روانی جسمی حتی سرم نیاد و الان از زندگیم لذت ببرم.

نمی‌دونم علت جداییتپن چیه ولی اگر امکان داره جدا نشین

اگر چاره نیست. طلاق  شرف داره برای برخی زندگیا.

روزای خوب نمیادااا روز خوب تو میسازی الان هر چی بسازیم فردا همون زندگی می‌کنی

گذشتت با تصمیمات و انتخابات هر چی ساختی داری زندگیشون می‌کنی.

مراقب باش چی میسازی 

چند لحظه چشات ببند به هیچی فکر نکن دلت آروم میشه.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
خواهش میکنم وظیفس.صبور باشین این روزا سپری میشه با شخص جدید آشنا و ازدواج می‌کنیولی درد داره اون مو ...

من هیچ دلم به طلاق نیست .ولی وقتی میبینم یه درصد دلش برای بچه هاشو نمیسوزه به خاطر یه هرزه از بچه هاشو میگذره وبیمادر می‌کنه اونارو چیکار کنم.