2777
2789
عنوان

همینجوری رد نشین تورو خدا بیاین راجب بچمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2878 بازدید | 42 پست

بهش شربت سرماخوردگی کوریزان بده 

سلام عضو تاپیک بامدادخمار وزن فعلی70(14 اذر)🌺وزن هدف🍀57خدایا کمکم کن همیشه همه جا فقط تو رو دارم حالا که امضامو خوندی دعا کن یه کار دولتی فراهم بشه  برم سرکار خونه دارهم بشیم🌺اکرم توهم دعا کن 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷۰ حمد خیلی مجربه من ۷ تا براش میخونم

بگو اطرافیان و دوستان براش بخونن

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
خیلی ممنونم از تک تکتون بخدا دلم خونه تحمل ندارم دخترم فقط سه ماهشه یا خدا خودت کمکش کن یا خددددددا ...

اگه شیر خودتومیخوره این گریه ها براش سم هست خودت چیزهای گرم بخوربه اون شیر بده داروهای این دکتر هم سزساعت بده 

سلام عضو تاپیک بامدادخمار وزن فعلی70(14 اذر)🌺وزن هدف🍀57خدایا کمکم کن همیشه همه جا فقط تو رو دارم حالا که امضامو خوندی دعا کن یه کار دولتی فراهم بشه  برم سرکار خونه دارهم بشیم🌺اکرم توهم دعا کن 😂
یا خدا دل  من مادرو آروم کن با شفای دخترم😭

یا من اسمه دوا و ذکره شفا ، انشاءالله زودتر بهبود پیدا می‌کنه ، نگران نباشید 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
هیچوقت هیچوقت هیچوقت سرما خوردگی بچه ها سر سری نگیرید میدونم گفتید بردید دکتر ولی کلا دارم میگم که ب ...

سرما خورد بردمش پیش متخصص بهش دکسترو داد با گایا فنزین بهش گفتم دکتر مناسب بچمه انگاری زیر یه سال ممنوعه گفت اگه خودت بلدی چرا آوردی پیش من

خیلی ممنونم از تک تکتون بخدا دلم خونه تحمل ندارم دخترم فقط سه ماهشه یا خدا خودت کمکش کن یا خددددددا ...

خدا کمکش میکنه عزیزم نگران نباش براش قرآن بخون ونذر کن 

چه دکتر احمقی بوده تشخیص اشتباه داده خیلی ناراحت شدم بچه سه ماهه حتی نمیشه بهش جوشوندنی داد

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

با روغن زیتون کمرو سینشو چرب کن، وقتی میوفته ب سرفه بزن پشت کمرش تا چرکا کنده بشه، من پسرم کوچولو بود سرما خورد دارو فایده نداشت دیگه مجبور شدم بهش چند قاشق جوشونده ی تخم شنبلیله بدم تا چرکای سینشو بشوره

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏