2777
2789
عنوان

کسی هست تو ذهنش خیلی حرف بزنه و زندگی جدا داشته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 45 پست
این حرف زدن من حرف زدن در مورد مشکلات نیست که بخوام تصمیم بگیرم در مورد مسایلی هست که یا دیگه وجود ن ...

تا حدودی عادیه دیگه چون باعث رشد مغز میشه ولی اگه اذیت میشی برو پیش روانشناس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر لحظه تو اون زندکی آرمانی خودتون هستید یا کنترل شدی ؟

اکثر وقتا هستم با یه هویت دیگه یه خانواده دیگه و یه موقعیت اجتماعی دیگه مثلا اسمم اسم خودمه ولی فامیلیم یه چیز دیگست و انگار واقعیت اینه بخاطر اینکه از زندگی اصلیم راضی نیستم

پدر عشق بسوزد که در آمد پدرم 🖤🥀
تا حدودی عادیه دیگه چون باعث رشد مغز میشه ولی اگه اذیت میشی برو پیش روانشناس 

رفتم میگه کش بنداز دور دستت هروقت اینجور افکار اومد محکم بزن ته مغز متوجه شه که اینحور افکار همراه با درد هست 

افاقه نداشت

من چند سال پیش تو رویا با چیزایی زندگی میکردم که دوست داشتم اونجوری بشه آیندم.اما از وقتی رفتم سمت نماز خواندن و قرآن و بیشتر با صفات خدا آشنا شدم به جای وابستگی به افکار خیالی دلخوشیم به خدا بیشتر شده و سعی دارم خودمو باب میل خدا پیش ببرم البته بعضی وقتا خطاهایی هم ازم سر میزنه که شرمنده میشم

اذیت نمیشید ؟ 

چرا خیلی فکر میکنم فکر کنم باید خودمو دائم مشغول کارهای  کنم که کل وجودم درگیر اون کارها بشه انقدر که خسته شم و بیفتم خوابم تا فرصت نکنم انقدر تو مغزم فکر کنم و با خودم حرف بزنم

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
چرا خیلی فکر میکنم فکر کنم باید خودمو دائم مشغول کارهای  کنم که کل وجودم درگیر اون کارها بشه ان ...

من خسته خسته که بشم تازه خوابم نمیبره و افکار بدتر میشن انگار غذای وجودشونو دادم انرژی میگیرن 😂

من خسته خسته که بشم تازه خوابم نمیبره و افکار بدتر میشن انگار غذای وجودشونو دادم انرژی میگیرن 😂

سلام

شما گفتید مثلا توی فکرتون میاد که باید قسط وام و قرض بدید و شوهرتون مخالفت میکنه و دعوامیشه

آیا واقعا قسط و وامی وجود داره یا نه؛

بنده مذکر هستم

این بدِ

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫