2777
2789
عنوان

کسی هست تو ذهنش خیلی حرف بزنه و زندگی جدا داشته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 45 پست
رفتم میگه کش بنداز دور دستت هروقت اینجور افکار اومد محکم بزن ته مغز متوجه شه که اینحور افکار همراه ب ...

خیلی روشش خوب بوده حتما با جدیت پیگیری کن 

فک میکنم ته ذهنت از این کار لذت میبری 

تو بچگی بخاطر استرسی که داشتی از دنیای واقعی این شکلی جدا می‌شدی تا تو دنیای مجازی به آرامش برسی 

ذهنتو رها کن اینجوری تربیت شده دوباره سعی کن تربیتش کن 

ذهن زود گول میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه بیشتر راجبش بگید چون من اکثر لحظاتم اینطور میگذره

سلام علیکن

صحبت درباره این موضوع بسیار گسترده و مستلزم

آگاهی از شرایط فرد هست

مثلا ممکنه شما به واسطه شرایط سختی که در کودکی داشتید

برای فرار از اون شرایط، یک فضای فانتزیِ دلخواه ایجاد کردید و در اون فضا و شرایط خیالی شروع می کنید به کسب آرامش و کامجویی

یا نه ممکنه در اون فضا و شرایط خیالی شرایط رو خیلی سخت تر از واقعیت کنید تا بهتر شرایط سخت واقعی رو بپذیرید. پس به شکلی مازوخیسم گونه در خیالات 

خودت رو آزار و شکنجه میدی

بنده مذکر هستم
سلام علیکن علایم مازوخیسم گونه شما چیه؟

خب شما گفتید که شرایط سخت تر میکنید که بتونید بپذیرید شرایط سخت واقعیت رو 

مثلا همونطور که فکر میکنم کلی قرض دارم و … درکنارش مثلا دور از جون دخترم دخترم فوت میکنه خانواده ها مشکلاتی بوجود میارن و این خودش باعث میشه من جدا شم و..