2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

از یازده سالگی فک کنم این عادتو پیدا کردم، مخصوصا وقتی حالم بد میشه یا ناراحت میشم هم خیلی با خودم حرف میزنم ، هم میرم توی زندگی خیالیم و توی ذهنم یا کلا خیلی عادی حرف میزنم(انگار دارم توی یه فیلم نقش بازی میکنم)، یه نفر منو ببینه فک میکنه جن زده شدم.

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
منم همینم خیلی باخودم حرف میزنم مغزم دیگ جواب کرده

درک میکنم خیلی سخته انواع و اقسام مشکلات میاد تو ذهنم اونم مشکلاتی که وجود ندارن و این باعث شده از دنیای بیرونم لذت نبرم 😬😔

اگه زندگیتو واقعا مختل کرده و از انجام دادن کارات منصرفت می‌کنه که باید بری دکتر 

وسواس فکری گرفتی 

وگرنه عادیه همه ما بلخره باخودم حرف می‌زنیم تا بهتر تصمیم گیری کنیم

چه اشکال داره آدم میره تو رویا وزندگی خیالی واسه خودش مث همین مجازی مگه نمیبینی یکی میگه دکتره یکی میگه شوهرش طلاس هرکه دلش خواست میره تونقش هرکه نخواست خودش میمونه

قد167 وزن76وزن دلخواه 67
اگه زندگیتو واقعا مختل کرده و از انجام دادن کارات منصرفت می‌کنه که باید بری دکتر  وسواس فکری گ ...

این حرف زدن من حرف زدن در مورد مشکلات نیست که بخوام تصمیم بگیرم در مورد مسایلی هست که یا دیگه وجود ندارن یا تو ذهنم تشکیل میدم مه اره مثلا الان باید قسط و قرض بدم همسرم قبول نمیکنه دعوامون میشه و ادامه ماجرا