2777
2789
عنوان

چرا من اینطوری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 86 پست
انشالله یه مورد که کاملم به دلت بشینه بیاد و یه عمر کنارش خوشبخت و در آرامش زندگی کنی 

ممنون عزیزم ولی خیلی خسته ام

همش فکر میکنم مگه آدم چقدر تحمل داره که من تو ۳۴ سالگیم هم همچنان در حال شکست خوردن باشم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالت هانا که شماها رو خدا خیلی دوست داره نزاشت زیاد اذیت بشی بعد یه مدت کم از جدایی دوباره سروسامون گرفتی

من جوونیم تموم شد 

این سال ها طولانی که اینطوری سردرگمم افسردم کرد

ممنون عزیزم ولی خیلی خسته ام همش فکر میکنم مگه آدم چقدر تحمل داره که من تو ۳۴ سالگیم هم همچنان در ح ...

میفهمم درک میکنم گاهی وقتا حس تنهایی و ترس از آینده و اینا اذیت کنندس… 

میفهمم درک میکنم گاهی وقتا حس تنهایی و ترس از آینده و اینا اذیت کنندس… 

از خودت چه خبر؟چیکار میکنی؟

خوش بحالت هانا که شماها خدا خیلی دوست داره نزاشت زیاد اذیت بشی بعد یه مدت کم از جدایی دباره سروسامون ...

انشالله زود تموم میشه این سردرگمی و سروسامون‌میگیری و خوشبخت ترین میشی همه چی همونطور که خودت دوس داری بشه الهی 

ولی الانم که تنهایی سعی کن خوب باشی 

الان همه یه مشکلی دارن خییییلی از آدمای متاهل خیلی تنها تر از مجردان و آرزوشونه کاش ازدواج نمیکردن

خب الان بچه آوردن مسئولیت خیلی بزرگیه تو خودم فعلا آمادگیشو نمیبینم 

پس ان شالله هر جور دلت میخواد😘