سلام من بچم ۲ ساله به دنیا اومده بعدا همه دیدن بچمو آوردن به جز ۳ تا از خاله هام منم دلم شکسته بود پیش یکی از خاله هام درد دل کردم گفتم میتونستن بیارن اما نیاوردن بخاطر پولش نبست خب احترام میزارن برا این کار اینو حدودا ۵ ماه پیش گفتم حالا اون خاله هام همه کار برام کردنا فقط نمیدونم چرا دیدن بچم نمیارن حتی یکیشون تو بیمارستانم اومد شب پیشم حتی برام هر جا میره سوغاتیم میاره اما یباره دیدم پروفایل تلگرامش تغییر کرده نوشته اشتباه آدمارو میشه بخشید اما کسی که ارزش کارایی که براش کردیو نمیشه بخشید میگم نکنه منظورش منم اون خالم که پیشش درد دل کردم بعد ۵ ماه بهش رسونده آخه دو بار زنگ زدم بابت سوغاتی تشکر کنم جواب نداد تلگرلمم پیام دادم تشکر کردم سین کرده جواب ندادم بجه ها خیلی ناراحتم من فقط درد دل کردم که آره بچم دو سالش هنوز دیدن بچمو نیاورده بچه ها به نظرتون این حرفرمن انقد بد بوده که بخواد بخاطر من پروفایلش عوض کنه و جوابمو نده ناراحتم به نظرتون برا منه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
اخه وقتی سوغاتی اورده کلی کاربرات انجام داده دیدن بچه نیومدن چه ارزشی داشت که گله کردی..
از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید) ⧉حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم: https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656 مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدمها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.
ببین ربطی نداره کادو تو فرض کن بچه اولته به دنیا آوردی خب خوشحالی همه برات میارن ولی خالت که دوستش داری ازش انتظاری داری اصلا کادو نده اینجوری حس میکنی بچت آدم نیوده در صورتی که همین خالم دیدن بچه برا عروس دایش برده
نه مستقیم اینو بگی مثلاالان پیامت جواب نداد میرفتی میدیدیش میگفتی جی شده من دوست ندارم دلخور بلشی
حالا بازم میگم شاید خیلی ناراحتی چیزی شده فکر نمیکنم برا یه حرف من ایتطوری برنجه فوق لیسانس داره معلم فکر نکنم بابتش قهر کنه ولی جواب ندادنش منو به شک انداختخ