2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر ببخش گند زدی من خبره شدم تو دسر و ژله هزار بار امتحان کردم هزار نفر پرسیدم اساتید تاکید دارن ...

عزیزم شما که تو ژله خبره هستی

میشه بگی واسه اینکه ژله از تو قالب راحت در بیاد و خراب نشه باید چیکار کنم؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

عزیزم کیوی حالت اسیدی داره حتما باید قبلش بجوشونیش با اب بعد بریزی تو‌ژله وگرنه نمیبنده.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

عزیزم شما که تو ژله خبره هستی میشه بگی واسه اینکه ژله از تو قالب راحت در بیاد و خراب نشه باید چیکار ...

گلی بهترین راه حل چرب کردن با روغن مایع خوراکی بعد ژله داخل قالب بر خلاف بقیه ژله ها اب کپتری میخواد باید کلا ی لیوان اب بریزی داخل ژله نصف جوش بن ماری کنی نصف لیوان اب خنک

اخرم ی بشقاب بذار رو قالب قالب برگردون و یکم در حد ۲۰ثانیه سشوار بگیر سریع در میادش

گلی بهترین راه حل چرب کردن با روغن مایع خوراکی بعد ژله داخل قالب بر خلاف بقیه ژله ها اب کپتری میخواد ...

ممنونم عزیزم😍

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤