2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل باید یک هفته بگذره 

من 8روز گذشته از موعدم ولی میترسم بی بی چک بزارم یکی سه روز پیش گذاشتم همون موقع دیدم یا خط افناد اعصابم خراب شد و گذاشتمش رو روشویی و رفتم بعد ک برگشدم هاله افتاده بود ولی بازم دو دلم 

من رفته بودم دکتر یک بنده خدایی متوجه شد مشکل‌نازایی داره دکتر بهش گفت ویتامین D بخور، کلا اقدامی ها باید ویتامین زیاد بخورید بخصوص که بعد از کرونا تمام ویتامین های بدن صفر میشه

آقا نیستم 😊
دکتر نرفتی؟؟ 

والا چند ماهه دارم دکتر میرم شوهرم آزمایشم داده همه چی خوبه خودمم فولیکول غالب دارم و آمپول آزاد سازی میزنم بعد فولیکول غالبا 

نمی‌دونم چرا نمیگیره استرس و اینام ندارم اصلا خصوصا این ماه اصلااااا  فکر و خیال بارداری هم نداشتم 

هی میگن بیخیال باشین میگیره 

جز ماه اول دیگ استرس نداشتم 

من 8روز گذشته از موعدم ولی میترسم بی بی چک بزارم یکی سه روز پیش گذاشتم همون موقع دیدم یا خط افناد اع ...

میگن بعد از ده دقیقه ، نتیجه کاذبه. 

توی اقدام معمولا پریودی عقب میفته . 

چند روز دیگه یک بیبی چک امتحان کن 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم