2777
2789
عنوان

کیا آیفون فول کپی داشتن؟خوبه؟

3025 بازدید | 8 پست

سلام گوشی خودم خوبه همه چیش،ولی الان اکثر دوستام ایفون دارن منم میگم بگیرم از طرفیم نمیخوام اونقد زیاد هزینه کنم ،بنظرتون ایفون ۱۳ فول کپی چطوریه؟عکس خوب میندازن هنگ نمیکنن؟کسی تجربه استفاده ازشون رو داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهترين نوع ايكس رو داشتم . چ.ن اينا گريد بندي هست A،A++ و ... داره . اولن فقط براي پز دادن خوبه . اصلا كابرد ديگه اي نداره . GPS نداره ( ولي ماله من كه بهترين گريدش بود داشت ) باترياش فوق العاده ضعيفه . از 4g پشتيباني نميكنه ( بالاش مينويسه 4G ولي درواقع H+ هست نزار فروشنده گولت بزنه توسرعت كاملا واضحه ) و نته ديتا خيلي ضعيف ميگيره . واي فاي هم انتن دهيش خيلي ضعيفه . اندرويد هم نهايتا اگر بهترين نوعش گيرت بياد 8 هست وگرنه 6هه. از همه بد تر اگر بدوني هر گوشي يسري اشعه مضر ميده كه موقع تماس خيلي زياد ميشه كه سامسونگ اين اشعش خيلي كمه . ولي گوشي هاي High copy بيشترين نوع رو دارن كه ممكنه باعث سرطان هم بشه . قشنگ 5 ديقه صحبت ميكني گوشت داغ ميشه و سردرد ميشي .  هنگ و لگ هم يكمي ميزنه.در يك كلمه اگر فقط براي پز ميخواي بگير كه انم بالاترين گريدش كه حاشيه هاش كمتره و كمتر مشخصه كه فيكه  كه طبعا گرون ترم هست) وگرنه هيچ كاربرد ديگه اي نداره. اين تجربه من بود