2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ۹ ماه بارداریم فقط دندون درد شدم برا من خیلی شدید بود ولی به جون خریدم بچه ام چیزیش نشه اگه قرار به عصب ‌کشی باشه باید بری پیش یه متخصص لباس مخصدص بپوشی برای عکس از ریشه دندونت چون اون اشعه برا کوچولوت به شدت مضره و اینکه درد بعد عصب کشی و پر کردنم خیلی سخت تر از دندون درد به نظرم تحمل کن

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':

تو اینترنت زده بود فقط سه ماهه وسط میشه کارهای دندون پزشکی انجام داد منم هفت ماهم تموم شده بود دندون درد افتضاح گرفتم اما نرفتم بعدش که رفته بودم چکاب به دکترم گفتم گفت می‌تونستی تو ماه هشتمم بری پر کنی گفت فقط ادرنالین برات ضرره حتی عکس هم می‌تونستی بندازی 

من تو ۹ ماه بارداریم فقط دندون درد شدم برا من خیلی شدید بود ولی به جون خریدم بچه ام چیزیش نشه اگه قر ...

اره می‌دونم خطرناکه اما اگه با اجازه پزشکان باشه و بجای تخصصی برم چی؟من جوری که حس میکنم تو دوتا از دندونام کناریم زرده شدیداز داخل  یعنی احتمال اینکه عفونتن خیلیه و دردبدی هم دارن بیشتر وقتا می‌خوام بدونم ضرر داره یانه و چندماه باید باشم که انجام بدم 

تو اینترنت زده بود فقط سه ماهه وسط میشه کارهای دندون پزشکی انجام داد منم هفت ماهم تموم شده بود دندون ...

ممنونم عزیزم من الان که باردارم و نمیتونم قرص بخورم درد دوتا ازدندونام شدیده یعنی احتمال میدم از داخل عفونت کرده باشن چون زرد فجیع شدن و مجبورم انجام بدم