2777
2789

سلام خانوما دخترم سه ماهشه و شیر خشک مصرف می‌کنم تا۴ روز پیش ببلاک کامفورت میلادم بهش اما بخاطر ریفلاکسش دکتر ببلاک ای آر داده بهش امروز به شدت شکمش سفت شده و یبوست شدیدگرفته آنقدر زور می‌زنه وگریه می‌کنه که دیگه از حال میره شکمش با روغن زیتون چرب کردم پشتو چرب کردم بهش قندآب دادم حتی شیافگلسیرین هم براش گذاشتم اما بازم شکمش کار نکرده توروخدا اگه راه حلی میدونید دریغ نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با روغن سیاهدانه مرتب طولانی مدت یعنی برای یکی دوماه سر معدش و‌روده هاش رو ماساژ بده برای تقویت عضله هاش عالیه

دوست من با همین کار دل دردا و‌کولیکای شدید پسرشو درمان کرد

تغییر شیر خشک‌پاک‌کردن‌ صورت مسئله ست‌درمان‌نیست

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.

عزیزم یه گوش پاک کن روغن زیتونی کن کمی مقعدش رو چرب کن یه کوچولو گوش پاک کن بزن داخل مقعدش خیلی کم که حتی نصف اون قسمت سفید و پنبه ای گوش پاک کن هم نره داخل.حسابی روغن زیتون بزن روی گوش پاک کن

باز شیاف امتحان کن مرتب شیکمشو جهت عقربه های ساعت با روغن کرچک آروم ماساژ بده نه خیلی آروپ که بی اثر باشه نه محکم که روده هاش آسیب ببینه

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.