2777
2789
عنوان

بچه ها حالم گرفته س😔😔

128 بازدید | 10 پست

من صبح تاپیک زدم قرار بود با پسره بریم بیرون همو ببینیم والان چند روزه خبری ازش نیست و منو سر کار گذاشته 

الان دوروزه هست که دوستام رفتن و من خوابگاه تنهام تقریبا . دلتنگ خوانوادمم هستم  درسم نمیتونم بخونم  حوصله م سر رفته. دلم گریه میخواد. اخههه چرا زندگی انقدر مزخرفه؟؟🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ک جنم نداشت بیاد ببینتت همون بهتر ک کلا نباشه‌،مگه پسر قحطه گل من،ی بهترش پیدا میشه واست،شکی نکن،والا طلاق گرفته هام اینقد نا امید نیستن ک تو هستی

خسته تر از خسته:/
اون ک جنم نداشت بیاد ببینتت همون بهتر ک کلا نباشه‌،مگه پسر قحطه گل من،ی بهترش پیدا میشه واست،شکی نکن ...

امروز فهمیدم این از سیاستشه میخواد ذهن منو درگیر کنه که وابسته بشم . چقدر این پسرا عوضی شدن😐

اره واقعا آخه چجوری دلش اومد با دختر که تو شعر غریب دانشجوعه این کارو بکنه؟😔

از همین الان بیخیالش شو،وگرنه هی وابسته تر میشی و روز ب روز باید بیشتر نگران باشی ک اقا ول نکنه بره،اینا اصلا اعتمادی بهشون نیست

از همین الان بیخیالش شو،وگرنه هی وابسته تر میشی و روز ب روز باید بیشتر نگران باشی ک اقا ول نکنه بره، ...

از این میسوزم که تا حالا به هیچ پسری پا ندادم  این پسره خیلی با شخصیت بود ولی این کارو کرد احساس حماقت میکنم

از این میسوزم که تا حالا به هیچ پسری پا ندادم  این پسره خیلی با شخصیت بود ولی این کارو کرد احسا ...

اشتباه بزرگیه،فرصتااتو واسه هیچکس نسوزون،من کردمو پشیمونم