2777
2789
عنوان

عمل جراحی انحراف بینی با بیمه

158 بازدید | 5 پست

سلام ، کسی میدونه چطوریه ؟ ما بیمه مون خوبه ، فکر کنم  بیشتر هزینه هاش رو میده 

سوالم اینه که مثلا میتونم پیش هر دکتر جراحِ بینی که دلم خواست برم و بگم انحراف بینی م رو عمل کنه ، بعد بیمه خودش هزینه ش رو میده ؟؟؟ 

یا باید برم پیش دکتر یا بیمارستان تعیین شده ای ؟

ممکن اگر اون دکتر و بیمارستان اون بیمه رو قبول نکنن ، مجبوری اول هزینه ها رو کلشو بدین بعد ببرین بیمه تا بهتون برگردونن مبلغیش رو

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ممکن اگر اون دکتر و بیمارستان اون بیمه رو قبول نکنن ، مجبوری اول هزینه ها رو کلشو بدین بعد ببرین بیم ...

از کجا متوجه بشیم که دکتر مورد نظرم طرف قرارداد با بیمه ام هست یا نه ؟ از خود دکتر بپرسم میشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا متوجه بشیم که دکتر مورد نظرم طرف قرارداد با بیمه ام هست یا نه ؟ از خود دکتر بپرسم میشه ؟

اره حتما بپرس 

ببین کدوم بیمارستان ها یا کلینیکا میره ، از اونجا هم بپرس ک طرف قرارداد هستن یا نه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

آره عزیزم تمام مدارک لازم برای بیمه رو باید جمع کنی بعد بری از بیمه پولشو بگیری منتها باید فقط عمل انحراف بینی باشه و دکتر دلیل پزشکی رو تایید کنه عکس اینا هم روش بذاری دکتر احمد رهنما کارش خیلی خوبه