2777
2789
عنوان

خانما یک لحظه بیاین

116 بازدید | 30 پست

من پریودام معمولا ۳۱روز تا۳۶روزه هست من از کیت استفاده کردم امروز روز ۲۰هست ولی هنوز منفی هست خط بالا پررنگی خط. پایین بزور دیده میشه بعد من از روز ۱۱ اقدام کردم یعنی هنوز تخمگ مداری انجام نشده

‍‍میگفت غربت که همیشه تو خارج از ایران نیس، یوقتا گیر میکنی وسط یسری که هم زبونت‌ هستن ولی حرفشونو نمیفهمی، عجیب حس غریب بودن میکنی.🥀🥀🌱      وزن فعلی:۸9.۷۰۰ وزن هدف ۶۹ قد ۱۷۴
عزیزم باید دوتا خط پررنگ شه

یعنی هنوز تخمک گذاری انجام نشد؟

‍‍میگفت غربت که همیشه تو خارج از ایران نیس، یوقتا گیر میکنی وسط یسری که هم زبونت‌ هستن ولی حرفشونو نمیفهمی، عجیب حس غریب بودن میکنی.🥀🥀🌱      وزن فعلی:۸9.۷۰۰ وزن هدف ۶۹ قد ۱۷۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برنامه بود اسمش تقویم قاعدگی یا همچین چیزی بود. اون می‌نوشت که چه روزهایی احتمال باروری زیاده. همون روزها اقدام کن  بعدم کیت رو بنظرم بذار اون سی روز مثلا بگذره بعد بذار. که مطمئن جواب بده

یه برنامه بود اسمش تقویم قاعدگی یا همچین چیزی بود. اون می‌نوشت که چه روزهایی احتمال باروری زیاده. هم ...

یعنی تا روز ۳۰ممکنه تخمک گذاری نشه

فردا هم بزن تا روزی که دو خطش پرنگ شه ادامه بده. هرشب رابطه داشته باش ب نظرم ب کیت اعتماد نکن

اخه دوس دارم بچم دختر شه

از ۳۶ روزت ۱۴روز کم کن میشه تاریخ تخمک گذاریت

بیشترین روزه درمورد بگیریم؟من هیچی علائمی از تخمک گذاری ندارم فکری شدم انقد تو گوگل سرم کردم

یعنی تا روز ۳۰ممکنه تخمک گذاری نشه

اینکه کی تخمک گذاری میشه دقیقا رو نمیدونم اما اینجوری مطمئن تره دیگه. هی هم کیت نمی‌ذاری منفی شه ناراحت شی. بنظرم یه ماهو  هفته ای دوبار اینا رابطه داشته باش بدون اینکه به این چیزا فک کنی بعد یبار بذار انشالله که مثبت میشه.

بیشترین روزه درمورد بگیریم؟من هیچی علائمی از تخمک گذاری ندارم فکری شدم انقد تو گوگل سرم کردم

اصن بهش فکرررر نکن باید ارامش داشته باشی برای بارداری با استرس بارداریت عقب میوفته

و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی🖤💜
خب عزیزم نباید روز تخمک گذاری اقدام کنی ک

خب من اقدام هستم ولی اصلا پررنگ نمیشه کیت فکری شدم 

اصن بهش فکرررر نکن باید ارامش داشته باشی برای بارداری با استرس بارداریت عقب میوفته

☹️