2777
2789
عنوان

چرا انقدر بعضی خانما ....😐

341 بازدید | 32 پست

پسردوستن ؟ یه بار توی یه مجلسی بودیم خانمه بچه ی اولش پسر بود بچه ی دومش دختر بود انقدرم بچه ی خوشگل و بانمکی وبود بعد نمی دونم چی شد یکی یه چی ازش پرسید برگشت دختر رو هول داد گفت من که اینو نمی خواستم اصلا عشقم فقط پسرمه😶😐 منو میگی اصلا یه سطل اب انگار روم ریخته بودن دلم برا بچه هه سوخت تو چشماش اشک جمع شده بود پنج شش سالش بود فکر کنم بعد یکی گفت اینجوری نگو دخترت ناراحت میشه خندید گفت نه بابا اصلا این حالیش نمیشه بعد یه سری اخلاقای دیگم دیدم ازش مطمین شدم اگه این طفل معصوم یه روز خدایی نکرده بره زیر ماشینم ناراحت نمیشه میاد میگه خوب شد پسرم چیزیش نشد انقد ادم عوضیه🙂

کم داشته قطعا به آدم دیوونه نمیشه خرده گرفت

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بوی تعفن افکارشان تا اینجا آمد 

انشالله خدا با پسرشون،امتحانشون کنه سخت 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین مادر من ……

عیسی به دینش ..موسی به دینش..و همه در هر دینی پیروانه خداییم …مگر اینکه کوته فکران خدای خود را از ما جدا بدانند..به قول شاعر من اگر کافرو بی دینم به تو چه ؟؟؟؟فقط خداوند قابل ستایش و قابل پرستش است !و لاغیر ….انسانیت خود یک دین است که پیروانه چندانی ندارد…در هر رنگ پوست هر دین هر قشر برای هم احترام قائل باشیم …به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….اگر دین این است من کافرم …گاه عبادت خداوند یعنی …گرفتن دسته پیری .شاد کردن دله غمگینی.تکه نانی به گرسنه ای…نبردن عابروی مؤمنی ….توی کشور اسلامی هستیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم ….حالا تو بگو چقدر انسانی؟؟؟

کاش خدا هیچوقت به همچین آدمهایی دختر نده ، ده تا پسر بده با ده تا عروس پاچه پاره حالشون جا بیاد

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

خاک تو سر احمقش 

بی‌شعور لجن

نمیخام این حرف و بزنم ولی طاقت نمیارم

کاش تو حسرت یه دونه بچه جیگر آتیش میگرف

کاش خدا بهش بچه نمی‌داد کلن😭

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
کم داشته قطعا به آدم دیوونه نمیشه خرده گرفت

اره واقعا تو دلم گفتم کاش این بچه رو خدا به یکی دیگه میداد مودب با نمک عوضش پسرشو انقدر لوسو گاو بار اورده بزرگ بشه مطمئنم پدرشونو درمیاره