2777
2789
عنوان

سایت ثبت احوال

297 بازدید | 14 پست

سلام

چرا سایت ثبت احوال قسمت 

درخواس تغییر نام 

کار نمیکنه 

همه ی سایتهای دیگه زده بود باید اول برم درخواست اینترنتی بدم ببینم اصلا قبول میکنن یا نه

الان رفتم اصلا مراحل تعلیق سایت کار نمیکنه چرا الان سایتش کار نمیکنه یعنی همیشه اینطوریه

پس چطوری آنلاین درخواست بدم؟؟؟؟

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

صبر کن شنبه مجدد چک نکن 

نشد حضوری برو بپرس

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید باید تو بازه ی زمانی اداری اقدام کنی

وقتی که سیستم به سامانه ثبت احوال متصل باشه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
شاید باید تو بازه ی زمانی اداری اقدام کنی وقتی که سیستم به سامانه ثبت احوال متصل باشه

اره منم فکر کردم ولی آخه چه سایتی که بیست چهار ساعته نیست 🤦🏻‍♀️

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
صبر کن شنبه مجدد چک نکن  نشد حضوری برو بپرس

اره آخر هفته هم هست حتما زورشون میاد از تو خونه دو دقیقه آنلاین شن کار را بندازن😁

اره آخر هفته هم هست حتما زورشون میاد از تو خونه دو دقیقه آنلاین شن کار را بندازن😁

🤣😂 اره والا 

کلا اسمش اینترنتی فقط ولی تا چندبار نری و نیایی حل نمیشه 

حالا تغییر اسم چی هست ؟ مذهبی ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
🤣😂 اره والا  کلا اسمش اینترنتی فقط ولی تا چندبار نری و نیایی حل نمیشه  حالا تغییر اسم ...

میدونم میخوایی ناامیدم کنی 

ولی اره مذهبیه خواستم تست کنم ببینم فرجی میشه یا باید برم دعوا کنم خودمو خالی کنم حتی اگه عوض نکردن😂

تا جایی که میدونم مذهبی عوض نمیشه

و کلی باید وکیل بگیرم و...

میدونم میخوایی ناامیدم کنی  ولی اره مذهبیه خواستم تست کنم ببینم فرجی میشه یا باید برم دعوا کنم ...

😅😆 نه خدانکنه ، ان شاالله هیچوقت ناامید نشی گلم ❤️⭐️

ولی اره منم شنیدم و توی سایتا دیدم اسم مذهبی تغییر نمیکنه 

یاد ی قسمت ی فیلمی افتادم 

مهراوه شریفی نیا بازی می‌کرد 

رفته بود بچه از بهزیستی برداره ، بهش میگفتن فقط میتونی دختر برداری بخاطر مسایل محرم نامحرمی ( شوهر نداشت ) 

بعد مهراوه گفت پس تکلیف بحث نامحرم محرم برای زن وشوهرا چی میشه 

گفت اونو دیگ قاضی تشخیص میده 😐😐🫤

الانم نقل همینه ، حالا دیدی نمیذارن خدای نکرده ، برو جلو ان شاالله که قاضی تشخیص بده تغییر بتونی بدی 💪🏻

😅😆 نه خدانکنه ، ان شاالله هیچوقت ناامید نشی گلم ❤️⭐️ ولی اره منم شنیدم و توی سایتا دیدم اسم مذهبی ...

ممنون عزیزم

به امید خدا🥰