2777
2789
عنوان

درس نخوندن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 42 پست

همینو میکنین که از درس زده میشیم به زور هیچی نمیشه فرار می‌کنه

قلمچی هم تو این سن کاااااااملا اشتباهه به جای اون به یه کلاس هنر و موسیقی و ورزش حالا هرچی که دخترت دوس داره ثبت نام میکردی که باهاش راحت باشه و خوشحالی کنه از بچگیش لذت ببره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

انشالا دخترت موفق باشه همیشه

عزیزم.

ولی خیلی اسیب میبینه،اگه الان داری بهش فشار وارد میکنی دبیرستان نابود میشه 

الان باید یکی از بهترین سال های عمرش باشه و کارایی که دوست داره انجام بده.روحش اسیب میبینه بعدا ،چون مثل بقیه ازاد نبوده،بعدا کم حرف میشه.این رو بین اطرافیان دیدم.

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا فک میکنید مدرسه تیزهوشان خیلی خوبه ؟! 

بچه ها تو اون مدرسه فقط و فقط از درس زده میشن و داغون میشن 

اون بچه مسیر خودش و پیدا میکنه ب نطرم لازم نیست اینهمه فشار روش باشه الان 

بهتره الان استعداد یابی بشه رو کارای هنری و ورزشی 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

عزیزم وقتی بچه الان کم اورده اصلا تیزهوشان نزار 

دختر منم عالی بود همه فکر و ذکرمون تیزهوشان بود ولی امسال ششم هستش دقیقا کم کار شده ولی هنوز فوق العاده ۶ستش دیگه فکر تیز هوشان نمیکنم چون بچه ای که تحت فشار بخونه نیست 

بیخیال تیزهوشان شو کلا نابود میشه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بخاطر ازمون تیزهوشان لعنتی

وای تورو خدا نشو از اون مامانایی که روحیه و زندگی بچه هاشونو به خاطر عقده های خودشون  و چشم و هم چشمی نابود میکنن!

دولتی بخونه یا تیزهوشان چه فرقی داره؟

خب سختگیری تا حدی خوبه بچه پایه اش قوی باشه نه دیگه انقدر فشار مسخره و بیخود برای چیزای غیر ضرروری!

فکر میکردم نسل این جور مامانا منقرض شده باشه!

اگه شرایط شو دارید براش معلم و مشاور بگیرید و سعی کنید مثل یه دوست کنارش باشید و راهنماییش کنید  ...

از پارسال فکر کتاب و کلاس و معلم هستم براش

کلاس خصوصی دیدم نمیخونه گفتم شاید عمومی رقابت کنه

ولی انگار نه انگار

دوست که نمیشه گفت متاسفانه مقایسش کردم با دوستاش

رابطمون خراب شده

خیلی  ناراحتم دارم ازبین میرم  خیلی برام مهمه درسشو خوب بخونه

فعلا بزار ازاد باشه.اگر برا تیزهوشان میخونه،از عید بخونه باهوش هم که میگی هست ،قطعا قبول میشه.

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

عزیزم وقتی بچه الان کم اورده اصلا تیزهوشان نزار  دختر منم عالی بود همه فکر و ذکرمون تیزهوشان ب ...

درس مدرسش عالی هست البته بگم علاقه ای درکار نیست

چون هوشش خوبه زود یادمیگیره

قلمچی هم ترازش بد نیست ولی درجا میزنه

اصلا نه حس رقابتی داره نه تلاشی

سلام عزیز 

تیزهوشان ششم فقط سوالای هوش داره 

لزومی نداره که بره قلمچی ...

من تو دوازده سال تحصیلم فقط ۲سال رفتم قلمچی 

در هر دوسالم که رفتم خاطرات بد دارم پشتیبانای به درد نخور و...

بنظر من اذیتش نکن

بخدا زده میشههههه همه که نباید دکتر شن 

البته من مادر نیستم نمیتونم حستو درک کنم ...

ببین بزا درسای مدرسهرو بخونه تکلیفاشو انجام بده بعد کتاب هوش کمپلکس بخر عین هوش و بازیه باهم کار کنید

چون تیزهوشان عین قبلنا مباحث درسی نمیاد ک 

اما قلمچی مباحث درسیه 

درس مدرسش عالی هست البته بگم علاقه ای درکار نیست چون هوشش خوبه زود یادمیگیره قلمچی هم ترازش بد نیس ...

خب پس توی تیزهوشان کم میاره چون اونجا جو رقابتی داره دختر منم اهل رقابت نیست یه مدت ازمون های قلمچی داد دیگه شرکت نکرد منم زورش نکردم

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بخدا تیزهوشان چیز خوبی نیست به خاطرش به دخترت سخت نگیر . من مدرسه تیزهوشان درس میخونم توی این چند سا ...

عزیزم

باطنا از تیزهدشان خوشم نمیاد ولی نمیدونم چرا نمیتونم بیخیالش بشم

اگه قبول هم بشه بخاطر بیعلاقگی به درس فکر نکنم بتونه بخونه