2777
2789
عنوان

شوهرم منو زد

2160 بازدید | 66 پست

سلام خانوما شب همگی بخیر

من ۷ ماهه که عقد کردم توی این ۷ فقط دوبار دعوای مفصل داشتیم جوری که کار به کتک کاری رسید

اول من زدمش که بعد اون منو زد

دیشب دومین دعوامون بود

یکساعت بعدش شروع کرد دست و پای منو بوسیدن و معذرت خواهی کردن

اما دلم ازش شکسته😞

نمیدونم به عروسیمون فکر کنم یا نه

هرچند خانوادم به شددددت سنتی هستن و شدیدا مخالف طلاق

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید😔

غلط کرد

نمیدونم کی نیاز داره اینو بشنوه ولی اگه فردا امتحان داری و هیچی بارت نیست پاشو درستو بخون، به کارای عقب افتادت برس، اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده نشیمنگاهش متزلزل باد چون تو به اندازه‌ی خودت خوب و کافی هستی، اگه کسی امروز بهت نگفته چقد خوشگل شدی من میگم “خیلی خوشگل شدی”، اگه اوضاع روحی، جسمی، مالی‌ت خوب نیست اشکال نداره درست میشه، اگه درگیر مشکل خاصی هستی و احساس ناراحتی میکنی یه بغل از راه دور برای تو، اگه اطرافیانت دائما با دیگران مقایسه‌ت میکنن بهشون گوش نکن چون تو قرار نیست مثل بقیه باشی و همین که خودتی کافیهمن همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعه‌تم، کلاس دینی‌تم، گره‌ی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به دردتم، سردردتم، میس‌کال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبه‌تم، سرعت پایین اینترنتتم، صدای بغض‌دارتم، تَرَکای روی قلبتم، خورشت کرفستم،موجودی آخر ماه حسابتم، استرس هفته‌ی قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم، خراش روی انگشتت با کاغذ کتاب مورد علاقتم، هفت سین بی سبزه‌تم، حیاط خالی مدرسه بعد از دیر رسیدن سر صبحگاهتم، خواب بد نیم‌روزیتم. من همه‌ی اون چیزایی ‌ام که هیچوقت قرار نیست دوستشون داشته باشی  _غُصه‌چیزیو‌نخورید‌توزندگی هنوز الله کریمه _💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار ب خانواده داری برو مشاور    اگه راهکار داد ک هیچی  انجام بدید جواب بده اگه نداد ک هیچی نامزدی و عقد برا همینجیزاست

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

وا

بیجا کرد تو عقد تو رو زد. هنوز هیچی نشده  خودشو نشون داد... 

به پدرت بگو و فعلا باهاش رفت و امد نکن... هر وقت اومد خونه بابات... بابات سر صحبت رو وا کنه. و اگه به غلط کردن افتاد بگو تعهد میخوای. حق طلاقتم بگیر

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

فکر کردن نداره تو عقد بزنه فک میکنی بعدا نوازشت میکنه 

هر چند مطمئنم باهاش ازدواج میکنی ....چون اگه میدونستی راه درست چیه اصلا نظر نمیپرسیدی خودت تصمیم میگرفتیو راهتو مشخص میکردی