2777
2789
عنوان

نامزدی خواهرمو بهم زدم

38651 بازدید | 258 پست

بچه ها حالم خیلی بده از عصبانیت دارم منفجر میشم بیاید 

فردا قرار بود نامزدی خواهرم باشه،سه ماهه که خواستگارش میاد و میره خواهرم اصلا راضی نبود، فقط ۱۸ سالشه ،چون خواستگارش خیلی هیکلیه و شکم داره و سنش بیشتر از سنش میزنه و کلا دل خواهرم باهاش نبود ولی چون از بچگی دوست خانوادگیمون بودن و کاملا میشناختیمشون و شرایطش خوب بود با خواهرم صحبت کردیم و تقریبا راضی شد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کردی پس اگه دلش نبوده

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

تو چرا بهم بزنی .بنظرم ربطی ب تو نداش پدر مادرت هستن تو میتونی فقط نظرتو بگی نه بیشتر .تمام .

حسم بهم گفت ی شخصیتی داری .فک میکنی همه کاره خونوادتی ...

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

سه روزه که میرن خرید من چون دارم برای آی وی اف آماده میشم نتونستم همراهی کنم خواهرمو(خواهرم خیلی بهم وابسته و اصلا بدون من خریداشو انجام نمیده همیشه میگه آجی من بدون تو هیچی بلد نیستم و...)این سه روز همش ناراحت بود که چرا باهاش نمیام آخه به خونوادم نگفتم درحال اقدامم برای ای وی اف 

سه روزه که میرن خرید من چون دارم برای آی وی اف آماده میشم نتونستم همراهی کنم خواهرمو(خواهرم خیلی بهم ...

خب

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...