2777
2789
عنوان

ختنه با لیزر یا حلقه تجربه هاتون

5091 بازدید | 9 پست

سلام پسرم یک  سالو نه ماهشه هنوز ختنه نکردیم ۳ ماهگی بردمش گفتن کوچیکه و نمیشه باید بعد ۱سالگی بیاریش ولی تا الان نشد میخام ببرمش لیزر کنم ک درد کمتری بکشه.امروز بچه خواهرمو چهار ماهشه بردیم ختنه بل حلقه انجام داد کلی گریه کرد چشمم ترسیده بنظرتون بذارم شش سالگی با بیهوشی ختنه بشه آشفته ام خیلی بهم ریخته ذهنم راهنمایی میکنین😿

بذارشش سالگی.....گناه داره.....پوشکیه اذیت میشه🥺نکن

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته 3 ماهه کوچکه؟

اتفاقا مادامی که هنوز غلت نزده بهترین سن ختنه است...نظر من نیستا! چندتا متخصص اطفال دیدم که تاکید دارن حتی زیر 40 روز... قدرت ترمیم هم بهتره اون موقع، نه دست میزنه نه غلت میخوره...چیه بچه بزرگ بشه خاطره داغون در مورد جای خصوصی اش باقی بمونه...به خاطر سنت حسنه که دین واجب کرده، بچه احساس میکنه هتک حرمت شده... خود دین هم سن بسیار پایین رو مستحب اعلام کرده. نمیدونم هفت روز بود یا چند

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
سنش نه ببخشید اندازه اونجاش کوچیک بود 😿

احتمالا یه پسر تپلی دارید  

در هر حال پیشنهاد میکنم تحت نظر متخصص اطفال، وقت مناسبش رو انتخاب کنید

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

85درصد اروپاییا ختنه نمی کنن در حالی که 100درصد افریقاییا ختنه میکنن. حالا برید تحقیق کنید که بیماریایی ک به ختنه ربط میدن توی کدوم قاره بیشتره.

ختنه بخاطر مافیای یهودیت در پزشکان دنیا ممنوع نمیشه،وگرنه شکنجه و نقص حقوق فردی محسوب میشه همراه با ضررهای بی شمار