2777
2789
دانشجو ارشدم استادم دید تمایل به کار دارم و پتانسیل به طرح خود دانشگاه منو برد‌ تو شرکتش الان کارامو ...

موفق باشید،کاملا درسته هدف دانشگاه و کلا سیستم آموزشی همینه، پرورش کارگر ماهر واسه کارفرماها و پولدارها.من‌کاملا متوجه هستم چی میگید منم ارشد مهندسی شیمی دارم سال ۹۳گرفتم.درس خیلی خوبه ولی آخرش نباید بریم واسه کسی کار کنیم

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشید،کاملا درسته هدف دانشگاه و کلا سیستم آموزشی همینه، پرورش کارگر ماهر واسه کارفرماها و پولدا ...

شما نمیتونید یه شبه مدیر عامل یا رییس شید منم اماتور هستم به نظرم‌همه روزی از صفر شروع کردن هیچ کسی اول ۱۰۰ نبوده و کار کردن عار نیست گاهی ادم باید یه سری سختی هارو به جون بخره تا موفق شه منم مثل شما اصلاا دوست ندارم واسه کسی کار کنم اما نمیتونم تو خونه بشینم با مدرک دیپلم منتظر شوهر پولدار باشم ، شرایط مهاجرتم ندارم مجبورم که تلاش کنم‌ و سختی بکشم مدتی

شما نمیتونید یه شبه مدیر عامل یا رییس شید منم اماتور هستم به نظرم‌همه روزی از صفر شروع کردن هیچ کسی ...

افرین عالیه،روحیه خوبی دارید،فقط تو مسیری که میرید با خودتون فکر نکنید کسی دلش واسه شما میسوزه،یه نیم نگاه به خودتون داشته باشید و سعی کنید آجرهایی که روی هم میچینید واسه شخص دیگه نباشه و همه چیش به جیب یکی دیگه بره.من این مسیر رو چند سال قبل رفتم جوری کار کنید که بعد چند مدت با خودتون نگید من این همه تلاش کردم حقم این نبود.به این جمله برسید شما یه بازنده هستید.اول از همه به فکر خودتون باشید.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌