2777
2789
عنوان

نوک انگشتای نوزادم بابخاری سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 41 پست
زینک ۱۰ تومن قیمتشه سریع بگیر داروخونه بزن تا میزنی خنک‌میشه سریع هم‌خ‌ب‌میشه

باشه ممنون

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه واقعا آدم دلش کباب میشه طفل معصوم که گناهی نداره باید چهارچشمی مراقب بود دورازجون  نشه یه ل ...

دقیقه همین بود فقط یک ثانیه اونم غفلت نبود اون بچم حواسم پرت کرد وگرنه خودم کنارش بودم حتی یه درصد هم فکر سوختگی نمیکردم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
دقیقه همین بود فقط یک ثانیه اونم غفلت نبود اون بچم حواسم پرت کرد وگرنه خودم کنارش بودم حتی یه درصد ه ...

خودتوناراحت نکن ان شاءالله که زودخوب میشه گلم کلاًبچه وقتی چهاردست وپامیره خیلی مراقبت میخواد

کالاندولا دارم نیاوردم خونه خودم نیستم عسل بزنم تاولش میخابه؟ 

اره عسل ضد التهابه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام عزیز. بخاطر مشکل گوارش فرزندتون پیش کدوم دکتر رفتید. منم بخاطر مشکل گوارش دخترم باید پیش متخصص ...

سلام فدات واسه گوارش بایدپیش متخصص گوارش اطفال ببری داخل شهرخودتون ببین کدوم دکترخوبه

اصفهانم برای همین پرسیدم

آها  اصفهان دکتر فاموری