2777
2789
عنوان

مشورت در مورد خرید خونه

43 بازدید | 42 پست
دوستای گلم من چند وقته دنبال خونه ام. دو تا خونه دیدم.که بینشون شک دارم.اولی تک واحدی - یه خواب- سالن بزرگ و اشپزخونه بزرگ و خیلی خیلی شیک.و تو یه محله نسبتا خوب.تو شرق تهران.دومی دو خواب با حیاط اختصاصی و پارکینگ طبقه اول.که البته یه خوابش حیاط خلوت بوده.خودش سقف زده.ولی اشپزخونه کوچیک.اما خیلی کثیف.یعنی 15 تومن خرج داره.و مجتمع هست.مجتمعش هم خیلی داغون بود.
خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا مورد اول
گول حیاط هم نخور با این وضعیت مشرف و آپارتمان به هیچ دردی نمیخوره خونه طبقه اول هم افتضاحه
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
مامان بهراد خونه شیک و راحت بگیررررر توروخدا واسه ارزونتر خونه پردردسر نگیر من الان آررومه بریم خونه نوساز و شیک هرخونه ای میشینم 15سال ساخت و تخمی تازه خونه قبلیم 20سال ساخت بود لوله کشیا تخمیییی من ب لوله کشی حساسم😆😆 خونه های قدیمی و ارزونتر پردردسرن بخدا
البته الان خونمون دو خوابه ولی سالنش کوچیکه.به نظرم سالن خونه بزرگ باشه بهتره.چون پسرم پیش خودمون میخوابه عملا الان هم از اتاق خودس استفاده ایی نمیشه
خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی. 
همون اولی رو بچسب. ا واسه دومی لخای 15تومن خرج کنی باز میشه قیمت همون اولی
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
من خودم همیشه تو خونه های شیک زندگی کردم.نمیتونم خونه داغون رو تحمل کنم.البته اولی هم ده سالساخت بود.ولی کلا بازسازی کرده بود.یعنی من 1000 تومنم نمیخواد خرج خونه کنم