2777
2789

تاحالا شده بی دلیل با کسی احساس نزدیکی بکنید؟ که انگار کاملا همو میشناسید و …

من بعد ازدواجم یک مدت خواب های عجیب غریبی با یک شخص خاص میدیدم…که کم کم باعث ایجاد همچین احساسی در من شد…در حالی که من اصلا به این شخص فکر نمیکردم..نمیدونم چرا همیشه تو خوابم میومد (یک مدت حداقل هفته ایی چهاربار تو خوابم بود) 

و الان هم هر وقت حال روحیم به شدت بده خوابشو میبینم..یا وقتی با همسرم به مشکل بربخورم..

این هم خوبه هم بد

خیلی عجیبه

اخه چرا اون؟!

بعد از اینکه متوجه این احساسم شدم به اون فرد خیلی دقت میکنم…و متوجه شدم اونم عجیبه رفتاراش(در واقع رفتار خاصی نمیکنه، ولی همچین احساسی به من میده. مجهوله)

امیدوارم مفهومو خوب رسونده باشم

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میبینش ازش فاصله بگیر

وقتی تو حس نزدیکی داری، اونم همینو داره

نمیدونم چرا اینجوری میشه 

ولی خب بهترین کار اینه که نبینیش 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اگر میبینش ازش فاصله بگیر وقتی تو حس نزدیکی داری، اونم همینو داره نمیدونم چرا اینجوری میشه  ...

نه زیاد نمیبینمش ولی گاهی اوقات قبل اینکه ببینمش انگار خبر دار میشم

اصلا ایناش مهم نیست

اینش عجیبه برام چرا اون😂من هیچ وقت تو ذهنم بهش فکر نمیکردم که بگم ذهنم برای ارامشش اینکارو میکنه

پیش مشاور شاید برم

...