2777
2789

سلام دوستان 17 سالمه از یه سنی به بعد دیگه گریه نکردم بجای نشون دادن اشکام توی تنهایی فقط یه گوشه تنها می نشستم و از ناراحتی فکر میکردم خیلی نگران خانوادم میشم اگه چیزیشون بشه ولی فقط وابستگیه انگار قلبم از سنگه نه گریه میکنم بغض خفم میکنه ولی نشون نمیدم حتی نمیتونم مثل بقیه خوشحالیم و نشون بدم از 13 سالگی اینجوری شدم من واقعا زندگی سختی داشتم از بچگی چیزایی که نباید و تجربه کردم جوری که الان هر کی منو میبینه میگه گستاخ حاضر جوابی حتی مغرور و بی احساس هم میگن ولی واقعا زندگی و تجربه های سخت و بدی که داشتم باعث شده به هر کی اعتماد نکنم سخت عاشق بشم شایدم اصلا عاشق نشم برام مهم نباشه حرف بقیه حتی معنی دوست داشتن هم ندونم موندم چیکار کنم😔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکتون میکنم.مشاور رفتی؟

ممنون عزیزم فایده نداشت مامانم یادمه چون فقط از حقم سکوت نمیکردم میگفت بی ادب حتی گاهی بخاطرش منو میزد پیش مدیر همه رفت حتی مشاوره ولی نتونستن کاری کنن

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
چقد ت شبی منی  منم ۱۷ سالمه

واقعا؟. 

چه جالب

یه سوال ت تاپیک قبلیتون گفتید دختر دارید مکه چند سالگی ازدواج کردید

عزیزم امضام و نگاه کن کاربری دست دو نفره من و دختر داییم

خشم نهفته از چیزی داری؟

بیشتر عقده هست از از قضاوت نشدن کتک نخوردن زندگی آروم محبت تمام نشدنی نه که یه ساعت باهام خوب باشن یهو دشمنم بشن

کاربری جدانمیتونی بزنی؟

نه متاسفانه همشون قبل از اینکه تاپیک بزنم ترکیدن

درسته.کم کم ب خودت کمک کن عقده های نهفته ات رو از بین ببر 

خیلی ممنونم بابت نظر دادن آره باید سعیم و بکنم