2777
2789
عنوان

زنبور سیاه نیشم زده😭

502 بازدید | 16 پست

لباس شسته بودم وقتی جمعشون کردم آوردم تو خونه یه زنبور سیاه بهشون چسپیده بود.زنبوره باهام اومد توخونه؛منم از شانس بدم همون لباسارو پوشیدم رفتم نماز بخونم یهو سر نماز نیشم زد تا لباسا رو در آوردم سه بار پامو نیش زد😭بدجور گریه میکردم همسرم زنبوره رو کشتش ولی من پام کاملا فلج شده خیلی درد میکنه خیلی هم ورم کرده راهکار دارید ورمش بخوابه؟

دنبال بلوط میگردم ندارین؟👀🌲🌳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم زنبور گاوی نیشم زد رب مالوندم. خریت کردم بدتر شد فک میکردم با تیغ پامو باز کردن از بس می‌سوخت 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

عکس بده ببینم چقدره ورمش 

برو دکتر سرم میرنی ورمش میرع

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔

برید اورژانس شاید حساسیت داشته باشید، خطرناکه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

درد نیش زنبور چطوریه؟ در چه حده؟

وحشتناکه😭

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اسی خیلی اذیت داره برو دکتر برای شوهرم ورم میکنه بعد بدنشم کلا جوش میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اسی خیلی اذیت داره برو دکتر برای شوهرم ورم میکنه بعد بدنشم کلا جوش میزنه

سلام چطوری💜

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
سلام چطوری💜

سلام عزیزم مرسی تو خوبی😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40