2777
2789
عنوان

تفاوت گذاشتن بین بچه ها

427 بازدید | 26 پست

بچها دلیل اینکه خانواده ها بین بچه‌هاشون فرق میذارن چیه ؟مثلا یکی رو بیشتر دوستش دارن یا اینکه اون بچه‌ای که شر هست رو بیشتر دوست دارن تا اون که آروم تره دلیلش چی میتونه باشه؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
من خیلی دیدم ولی وقتی بهشون میگی میگن نه فرق نمیذاریم

اره درسته 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی کاش اینطور نبود دل اون یکی ها میشکنه

خب اره مثلا اون بچه‌ای که آرومتره سرش تو کار خودشه چه گناهی کرده که نمیتونه زیاد جلب توجه کنه این اثرش تا همیشه میمونه براش 

خب اره مثلا اون بچه‌ای که آرومتره سرش تو کار خودشه چه گناهی کرده که نمیتونه زیاد جلب توجه کنه این اث ...

دقیقا بدون گناه داره داره عذاب میبینه این خیلی بده اتفاقا به نظرم باید اونی که جلب توجه نمیکنه رو بیشتر هواشو داشته باشن 

من و خواهرم هفت سال اختلاف سنی داشتیم 

خواهرم اروم بود و هفت سال از من بزرگتر

اما زیرزیرکی کاراشو میکرد از اول سیاست کثیفی داشت 

مامانم از همون بچگی همش مدافعش بود طوری که الان که ۴۰ سالمه هم هنوز طرفداری های الکی مادرم ادامه داره 

من روراست بودم همیشه و دل و زبونم یکی بود ولی مادرم خواهرمو همیشه دوست داشت باورتون نمیشه خیلی هنیشه دلن از دست مادرم میشکست 

آرومتره همیشه از شرورتره کتک بخوره خیلی بده

یا کتک بخوره یا حرف زور بشنوه 

چون بعضیا مهربونی و خوبی رو به سر و زبون میبینن، اونی که آرومه و شاید درونگرا هرچقدر هم خوب و مهربون ...

اره مثلا اون که آرومتره مثلا من دیدم میشینه با خودش درد و دل میکنه اگه چیزی هم مثلا دلش بخاد چیزی نمیگه تو دل خودش نگه میداره 

دقیقا بدون گناه داره داره عذاب میبینه این خیلی بده اتفاقا به نظرم باید اونی که جلب توجه نمیکنه رو بی ...

ن اتفاقا برعکسه چون کسی از دلش خبر نداره فکر میکنن بدون دغدغه‌اس