2777
2789

هرجمله ای،راجب تربیت بچه داری هرچیزی که میدونین نیازه یه مادر بدونه بهم بگین راهنماییم کنین ممنون از همتون😍

بچت دختره یا پسر 😀

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

به فرزند‌ت شاد زیستن رو یاد بده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی بچه ات اهمیت بده 

چون از این به بعد خیلی می‌شنوی که چاقه ، لاغره ، سفیده ، سیاهه ، قد بلنده ، قد کوتاه و ....

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

هیچوقت عزیزم جلوی دیگران از بچه هات هیچی نگو بذار فکر کنن بچه هات فرشته ان اینجوری هیچوقت اعتماد بنفس بچه هات تخریب نمیشه 

همچنین همیشه پشت بچه ات باش تو هر شرایطی پشتش رو خالی نکن 

امیدوارم نی نیت رو صحیح و سالم بغل بگیری و عاقبت به خیر بشه 

...........ɴᴏᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ɪꜱ ʜᴜᴍᴀɴ
به سلامتی بچه ات اهمیت بده  چون از این به بعد خیلی می‌شنوی که چاقه ، لاغره ، سفیده ، سیاهه ، ق ...

سلامتیش برام مهمه عزیزم ن حرف دیگران،زشتم بود هرکی گفت جوری جوابشو میدم ک دفعه بعدی جرعت نکنه بگه🙂

خیلی زیادههه ولی برا اولش هرموقع بچه خوابید مطلقا دراز بکش استراحت کن تا خسته عصبی نشی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.