2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم یا نه

787 بازدید | 29 پست

من تقریبا دوساله که ازدواج کردم و طبقه بالا خونه پدر شوهرم هستیم البته این طبقه دوم رو شوهرم خودش درست کرده بود در این مدت ازدواج  حدود هشت ماهش به اصرار شوهرم با پدر و مادرش خورد و خوارکمون با هم بود توی این مدت که با هم بودیم من چون مادر شوهرم خالم هست همه کارهای خونه رو انجام میدادم غذا هم. میپختم و مهمانداری هم میکردم و اجازه نمیدادم مادر شوهرم دست به سیاه و سفید بزنه (می‌دونم اشتباه کردم و لیاقت نداشتن چون زیادی خوب بودم )ولی اصلا قدر دان نبود همیشه اخماش تو هم بود دختر بزرگش  خونش نزدیک ما بود و همیشه میمود و خیلی وقتا برای نهار و شام میموند من خدا شاهد جز خوبی در حق خانواده شوهرم هیچ کاری نکردم ولی به بدترین شکل جوابمو دادن خواهر شوهرم باهام دعوا کرد و منم قهر کردم و دیگه نرفتم پایین و خورد و خوراکمون رو جدا کردم الا حدود هفت ماهه که خورد و خوارکمون ازشون جداس و من الان یا دعوتی میرم یا گاهی وقتا شبا با اصرار شوهرم چون از چشمم افتادن و دوست ندارم ببینمشون ولی با همه این بدیها هر وقت خالم مریض میشه من میرم احوال پرسی کاراشو انجام میدم لباساششو می‌شورم خونشو تمیز میکنم مهمانداری میکنم ولی اون الان من بیشتر از ده روزه که مریضم روز اول که مریض شدم اومد احوال پرسی و یه کاسه سوپ آورد ولی دیگه نه احوال پرسی کرد نه اومد دیدنم دیگه منم دو سه روز خونه خودم موندم و برگشتم خونه مامانم که یه شهر دیگس یه هفتس اینجام جاری بزرگ و خواهر شوهر کوچیکم بهم زنگ زدن احوال پرسی کردن ولی مادر شوهرم اصلا یه زنگ نزد الان امروز شوهرم میاد دنبالم به نظرتون بهش گلایه کنم چون اونا گاهی وقتا من احوالی ازشون نپرسم به شوهرم گلایه میکنن بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟؟

احوال پرست خدا باشه بیخیال

گلایه نکن محل نده فکر کنن کین حوصله داری

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

عزیزم گلم لطف مکرر میشه حق مسلم...

تا حالا کردی از این به بعد نکن،من به تجربه خودم دیدم هر چه بیشتر در دست و پا باشی عزیز نمیشی که هیچ خار هم میشی 

تاپیکای بانو آرتمیس خیلی کمکت می‌کنه صمیمیت ممنوع یکی از تاپیکاشع بخون حتما،بت خانواده همسر را بشکنیم هم عالیه از بانو آرتمیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احوال پرست خدا باشه بیخیال گلایه نکن محل نده فکر کنن کین حوصله داری

خودمم دوست ندارم ولی میگم اونا گلایه میکنن منو بد جلوه میدن پیش شوهرم ولی من چیزی نگم شوهرم میگه اونا خوبن این مقصره و گرنه احولپرسیشون تو سرشون بخوره

عزیزم گلم لطف مکرر میشه حق مسلم... تا حالا کردی از این به بعد نکن،من به تجربه خودم دیدم هر چه بیشتر ...

میدونم عزیزم الان خیلی دوروبرشون نیستم اصلا مثل قبل نیستم تاپیک بانو آرتمیس رو خوندم و بت خانواده شوهر رو وقتی جدا شدم شکستم  

گلایه نکن ولی به شوهرت بگو تو هم وقتی مریض بودن یه عیادت کنی بسته لازم نیست وقتی خودش دختر داره تو ب ...

آخه دختر بزرگش مریضه کوچیکم خونش دور ینی همه دورن من نزدیکشم ازم انتظار دارن شوهرمم اصرار میکنه وگرنه من چشم دیدن خانوادشو ندارم

میدونم عزیزم الان خیلی دوروبرشون نیستم اصلا مثل قبل نیستم تاپیک بانو آرتمیس رو خوندم و بت خانواده شو ...

خب پس خداروشکر...

کم کم ، کم کم جای خودتو تثبیت کن 

من خودم دیگه زیر بار توقعاتشون نرفتم ازشونم توقع نمیکنم 

[QUOTE=265116772]عزیزم لطف نکن که بعدش بخای گلایه کنی![/QUOT

بخدا اصلا دوست ندارم بهشون لطف کنم ولی شوهرم اصرار می‌کنه من نزدیکشونم انتظار دارن و مجبورم وگرنه اصلا و ابدا چشم دیدنشون رو ندارم

چرا وقتی مریضه میری لباساشو میشوری😐😐 وقتی میگی دخترشم همش اونجاس دلت خوشهاا اینقدر خودت و بی ارزش نکن قک نکن با این کارا ادم خوبی هستی😑

🌼از عجایب نی نی سایت:🌼😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همو نبین.     ۷- نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد. 
آخه دختر بزرگش مریضه کوچیکم خونش دور ینی همه دورن من نزدیکشم ازم انتظار دارن شوهرمم اصرار میکنه وگرن ...

تو هم وقتی میری هی با کنایه برسون خودت کار داشتی به خاطر شوهرت که ازت خواسته و چون برات عزیزه نمیتونی بهش نه بگی رفتی کمکش که فکر نکنه تو هم ساده ای و از خداته بری کار دیگرانو انجام بدی