2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم عزیزم ایشالله‌چشم به هم می‌زنی و نه ماه به سلامتی تموم میشه  برای من و پسرمم دعا کن زای ...

انشالله عزیزم سالم بیاد بغلت

شما سونو ان تی جنسیت گفت بهت؟

انشالله عزیزم سالم بیاد بغلت شما سونو ان تی جنسیت گفت بهت؟

نه عزیزم نگفت من آزمایش غربالگریم همین اعداد مام برام خیلی پایین بود ریسک سندروم زده بودن دکتر برام نمونه گیری cvs نوشت اونو انجام دادم بهم گفت جنسیتشو قطعی 

چون اون مثل امینو بود تقریبا از پرزهای جنین نمونه میگیرن 

برای همین من تا تاپیک راجب غربالگری میبینم سریع میام جواب میدم چون خودم سر این غربالگری خیلی عذاب کشیدم 

نه عزیزم نگفت من آزمایش غربالگریم همین اعداد مام برام خیلی پایین بود ریسک سندروم زده بودن دکتر برام ...

اخی عزیزم چقد استرس کشیدی 

منم سر بارداری اولم انقد مکافات داشتم سلفری دادم آمینو دادم خیلی روزای بدی بود 

عدد ان تی 2.5 بود 

خیلی منم اون موقع اذیت شدم

اخی عزیزم چقد استرس کشیدی  منم سر بارداری اولم انقد مکافات داشتم سلفری دادم آمینو دادم خیلی رو ...

اره بخدا واقعا عذاب کشیدم من بچه اولمم هست خیلی سخت بود این دکترا هم که بخدا دیگه رحم ندارن همه پولکی شدن فقط بلدن به مادر بدبخت استرس بدن 

ایشالله که هرکسی که بارداره خدا خودش نگه دار بچش و خودش باشه و همگی به سلامت زایمان کنن 🌺

نه عزیزم نگفت من آزمایش غربالگریم همین اعداد مام برام خیلی پایین بود ریسک سندروم زده بودن دکتر برام ...

ببخشید عزیزم منم اعداد مام بالا پایین بود و سلفری‌دادم

شما الان نی نی تون کاملا سالم و فعاله؟ هیچگونه تاخیر در گردن گرفتن یا تاخیر حرکتی و‌توجه نداشت؟

ببخشید عزیزم منم اعداد مام بالا پایین بود و سلفری‌دادم شما الان نی نی تون کاملا سالم و فعاله؟ هیچگو ...

بله عزیزم هیچ مشکلی نداره پسرم برج ده یکسالش میشه خداروشکر از همه لحاظ سالمه و الان دیگه کم کم داره تلاش میکنه که دستش و ب دیوار بگیره و راه بره شیطون آقا 

نگران نباش عزیزم هیچ مشکلی نداره نی نی شما هم مطمعن باش 

بله عزیزم هیچ مشکلی نداره پسرم برج ده یکسالش میشه خداروشکر از همه لحاظ سالمه و الان دیگه کم کم داره ...

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم❤️

وزن تولدش چند بود؟

سر موقع خودش دنیا اومد یا زودتر؟

و اینکه توی نوزادیش رفلاکس داشت؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم❤️ وزن تولدش چند بود؟ سر موقع خودش دنیا اومد یا زودتر؟ و اینکه توی نوزا ...

وزنش۲۲۰۰ بود البته من کیسه آبم هفته ۳۵ پاره شد و زودتر به دنیا اومد ولی خداروشکر مشکلی نداشت 

رفلاکسم بله یکم داشت نه که خیلی زیاد ولی داشت و دکتر ی شربت بهش داده هرشب بهش میگم خداروشکر خوبه و اذیت نمیکنه 

الان دیگه معمولا همه نی نی ها یا رفلاکس دارن یا کولیک 

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم❤️ وزن تولدش چند بود؟ سر موقع خودش دنیا اومد یا زودتر؟ و اینکه توی نوزا ...

اینم عکسش 

برات فرستادم که با خیال راحت از بارداری لذت ببری و بدونی هیچ مشکلی نیست و شما هم به سلامتی زایمان می‌کنی و ی نی نی سالم و شیطون اینجوری سرتو گرم میکنه