2777
2789

اگه به کسی ظلم کرده باشیم ولی نتونیم حق رو جبران کنیم غیر مالی بوده یعنی جبرانش خارج از دسترس باشه صرفا با توبه و پشیمانی امید به بخشش هست؟

باید حلالیت بطلبی

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باید طرف ببخشه

خب عزیزم طرفو میگه نمیتونه پیدا کنه!

دیگه خدا هم مثل شما اینقدر سخت گیر نیست بخدا!

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

رد مظالم انجام بده. ترس از آبروریزی داری نه بازگو نکن چون واجب نیست براش صلوات بفرست نایب الزیاره اش باش برای امواتش خیرات بده امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمودن در آخرت ما ضامن حق الناس هم میشیم 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

اگه میخای واقعا به جوابت برسی زنگ بزن دفتر احکام شرعی اونا درست راهنمایی میکنن،تا اونجایی که من می‌دونم حق الناس به گردن ادمه،یا باید طرفو ببینی ازش حلالیت بطلبی یا اگه امکانش نیست و درقید حیات نیست و اصلن نمیدونی کجاست و اطلاع نداری از طرف بجای اون مالی که ازش ضایع کردی باید رد مظالم بدی اگه ام مالی نیس فک میکنم باید به نیابت از طرف براش صدقه بدی و از طرفش استغفار کنی 

خیر میتونید برای بخشش مثلا ۱۰۰۰ صلوات با دو رکعت نماز برا اون طرف بخونید

بستگی داره فکر کنم چی باشه یکی بیاد بهت تهمت وبهتان بزنه پیش مردم منم هیچ جوره حلالش نمیکنم حالا بیاد هزار بار برام نماز بخونه قبول نیست اون ابرومو به ناحق برده 

حالا یوقت ناحواسته بوده باشه حق الناس بازم نمیدونم خدا میدونه 

الان همسایه من با دعوایی که با من داشت هزار تا حرف رکیک زد منم دهنم قفل شده بود انگار هیچوقت نمیبخشمش جلوی همون همسایه ها بیاد عذرخواهی کنه بگه ببخش بهت تهمت زدم اونموقع شاید ببخشمش 

خدایا شکرت

نمیدونم جبران میشه یا نه ولی هر کار خوبی که میکنی ثوابشو به اونم هدیه کن و همیشه براش از خدا طلب بخشش کن

میگن اون دنیا حق الناس خیلی بده 

کاش از بچگی اینقد که تو مدرسه از نماز و روزه میگفتن از حق الناس و عاقبتش برام میگفتن

خدا بهمون رحم کنه ،من تازه تو برنامه زندگی پس از زندگی فهمیدم چقدر حق الناس بده 

کاش خدا ببخشدمون🤲

🌹وَأُفَوِّضُ أَمْرِ‌ي إِلَى اللَّـهِ ۚ إِنَّ اللَّـهَ بَصِيرٌ‌ بِالْعِبَادِ🌹 ڪارم را به خدا می سپارم،خداوند بیننده بندگان است🌹
بستگی داره فکر کنم چی باشه یکی بیاد بهت تهمت وبهتان بزنه پیش مردم منم هیچ جوره حلالش نمیکنم حالا بیا ...

درسته اینجوری ولی ایشون یه طوری گفته ک انگار در حقش بدی کرده میخواد خدا ببخشه وگرنه تهمت رو هیچگونه نمیشه پاک کرد

بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗