2777
2789

پسرم چند شب بود مریض شده بود و تب داشت الان اون بهتر شده ذخترم تب کرده و بی قراره خودمم شدیدا مریض کمک هم ندارم .چرا اخه انقدر مریض میشن بچه ها

وای چقدر بده خدایا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

باباش نگه داره تو یکم بخواب 

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینه که اموزش پرورش به خیلیا رعایت بهداشت رو اموزش نداده

معلما و مربی ها ی بهداشت هیچوقت به بچه ها سر نمیزنن

غایبی و مرخصی نمیدن!

کنترل نمیکنن!

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔

ینی پاییز امسال من یکی که پوستم کنده شد

دخترم مریض میشد تا اون یکم خوب میشد خودم مریض میشدم باز من خوب میشدم بالافاصله اون 

دیگه خسته شدم از دارو و شربت و دکتر و امپول و چهارتخم و اویشن و عسل و...🤕🤕🤕

ینی چشماش چه رنگی بود💔