2777
2789
عنوان

یکی از تجربیاتم

526 بازدید | 21 پست

حدود دو سال پیش با یه پسری از اقوام اشنا شدم و با اجازه ی مامانم با هم در ارتباط بودیم

اما مامانم از جزییات رابطمون خبر نداشت

ما باهم بیرون میرفتیم، اگه کاری داشتم اون برام انجام میداد، اگه مشکلی داشتم اولین نفر به اون میگفتم، خلاصه که اون شد پدرم، مادرم، برادرم، بهترین دوستم...با گریه هام گریه میکرد، با خنده هام میخندید....

از قبل تایپ نکردم، صبور باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ایشالله زودی خوب شن  کاربریم فانه صرفا

خیلی بده . فکر کن رفتن عکس گرفتن قشنگ یه خار تو کف پا .

فعلا رفتن ارتوپد کورتون تزریق کردن به کف پا . ولی شنیدم درمان قطعی نیست 😔

خلاصه حالا که ردش کردم میگه تو با من بازی کردی و ابروم بین همه فامیل رفته (شهرمون کوچیکه)

و اومد هر چیزی که بینمون بود رو به خانوادم گفت  و بهشون گفت که برام خرج کرده و دنبال خسارته

درصورتی که تمام خرجش یه کادو تولد یه کادو ولنتاین و چندبار حساب کردن رستوران بوده که متقابلا منم حساب کردم

بابام که فهمید جریانو اومد گوشیمو گرفت و اونقد کتکم زد و حرف زشت بارم کرد که هنوز که هنوزه باهم حرف نمیزنیم

خواستم بگم ای دخترا

به چشماتونم اعتماد نکنید

رازتونو به احدالناسی هم نگید

نگید این فرق میکنه

ادما پای منافعشون که وسط بیاد میفروشنت

من پای این ماجرا سوختم

خاهش میکنم به هیچکی اعتماد نکنید