2777
2789
عنوان

نميدونم ولي خدا به زناشون صبر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 56 پست
دقیقامن دبیرستانی بودم یبار درد شدیدی میکرد دلم مامانم برد بیمارستان منو گفتن اورژانسی باید سونو باش ...

اره واقعا این شغل بنظرم مرد لا   شی خیلی بیشتر توشه چون  موقعیتشون بالاست جامعه ما هم عشق پزشک اونام غرور گرفتشون دیگه همه خواسته هاشونو میخوان عملی کنن تنوع طلب شدن

البته که خوبا تو جهنمم‌خوبن منظورم همه نیست که ادم شریف توشون زیاده

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
من اهوازم  ازمايشگاه نرگس  مشكل شما چي بوده ببخشيد ميپرسم

من مشکلات زیاد داره بچم حتی دکترم گف سلفریم خوب بیاد امینوسنتزم لازم بوده ک الان برا من دیره۔۔۔

هم یدونه کلیش نیست هم قلبش مشکل داره هم بند نافش و۔۔😔

مشکل جنین شما چی بود

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکلات زیاد داره بچم حتی دکترم گف سلفریم خوب بیاد امینوسنتزم لازم بوده ک الان برا من دیره۔۔۔ هم ...

الهي قربونت برم انشالله ك سالم 

برا من فقط مشكل عدد nt بود تو غربالگري اول ٢.٣ و غربالگري دوم٥.٣ 

اما خب من و همسرم فاميليم و سندروم داون داريم تو اطرافيان 

برا منم ديره من ١٩هفته امه حواب بياد نزديك ٢٢هفته ميشم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

اره واقعا این شغل بنظرم مرد لا   شی خیلی بیشتر توشه چون  موقعیتشون بالاست جامعه ما هم عشق ...

بابا هرچیم روشن فکرای عزیز بگن دکترهههه کارشه تو کت من نمیره دکتر مرد اندام خصوصیمو ببینه ۔من خودم زنم یه زن خوش هیکل ببینم تو دلم میگم چ خوش فرمه چ فلانه هیز نیستما😂 ولی خو کورم نیستم۔۔دیگ نمیدونم این دکترای مرد چطورن😅

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
نگام ميكرد 🥲

باید یه لگد حواله چشمای هیزش میکردی!

عضو گروه قرمز....... تاریخ شروع 1401/10/13....وزن اولیه 103.... وزن فعلی 103......هدف اول 90...... هدف دوم 75........ هدف سوم 65 و هدف نهایی 58....... برای رسیدن به هدف نهاییم برام دعا کنید، منم تلاش خودمو همه جوره میکنم
الهي قربونت برم انشالله ك سالم  برا من فقط مشكل عدد nt بود تو غربالگري اول ٢.٣ و غربالگري دوم٥ ...

خدا نکنه ممنونم ازت برام دعا کن۔۔بچه اولمم هس😔

ان شا الله برای شمام هیچی نیس توکل به خدا برات دعا میکنم

بعضی موقع ها دکترای زن آدم رو بیشتر معذب میکنه

قدیم ها  دکتر های مادرامون  مرد بودن!!!

حالا یک دوستی داشتم بچشو پیش یک دکتر مرد زنان زایمان کرد.  

تعریف میکردن برامون  که داشتیم از خجالت آب می‌شدیم 

باید یه لگد حواله چشمای هیزش میکردی!

من فقط دستم به شلرارم بود ميكشيدم بالا ديگه  تموم شد  گفتم تا عمر دارم اينطرفا افتابي نميشم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

بابا هرچیم روشن فکرای عزیز بگن دکترهههه کارشه تو کت من نمیره دکتر مرد اندام خصوصیمو ببینه ۔من خودم ز ...

عزیزم اره دقیق. بخدا این دانشجوهایی که من دیدم اطرافم از لا  شی بودن  ادم باید بترسه باهاشون تنها تو اتاق باشه حالا نمیدونم پیر شن خوب شن یا نه😂

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
خدا نکنه ممنونم ازت برام دعا کن۔۔بچه اولمم هس😔 ان شا الله برای شمام هیچی نیس توکل به خدا برات دعا ...

اي به چشم حتما حتما به حق اين شبا و حضرت فاطمه بچتون سالم سالم باشه 

دركت ميكنم خيلي سخته و استرس اور منم بچه اولمه

مرسي قشنگم💋

بعضی از خانم ها هم هستن فک میکنن فقط مردا میخوان نگاشون کنن  اخه کی میخاد تو رو نگا کنههههه

با منيد؟؟

اگه بامنيد منظورم اين نبوده ميگم كلا بنظرم سخته برا ي زن شغل همسرس اينطور باشه هرچي باشه خانما حساسن البته اين نظر منه شايد خيليا براشون مهم نباشه 

عزیزم اره دقیق. بخدا این دانشجوهایی که من دیدم اطرافم از لا  شی بودن  ادم باید بترسه باهاش ...

الان یادم اومد یبار ی خانمی کامنتشو تو یه تاپیکی دیدم یا تاپیک زده بود یادم نی رفته بود سونو بعد میگف یارو مسنم بودبعد گف واسه سونو شکمی یهو شلوارو لباس زیرمو کشیده نیم متر پایین ک سونو کنه ۔گف من قاطی کردم دستشو پرت کردم نشستم لباسمو پوشیدم گفتم چرا لباسمو میکشی پایین دکترم گفته دارم کارمو میکنم فلان اینم گف پاشدم اومدم بیرون و رفتم۔

واقعا ادم میمونه چی بگه

با منيد؟؟ اگه بامنيد منظورم اين نبوده ميگم كلا بنظرم سخته برا ي زن شغل همسرس اينطور باشه هرچي باشه ...

نه کلی گفتم 

دوست عزیزمون گفتن به من میگف سلوارتو بکش پایین خب باید بگه باید ببینه یا نه؟

اي به چشم حتما حتما به حق اين شبا و حضرت فاطمه بچتون سالم سالم باشه  دركت ميكنم خيلي سخته و اس ...

خیلی

شبا هرشب کلی گریه میکنم بعهد میخابم تازه اگ خوابم ببره

ممنون گلم سلامت باشی