2777
2789
عنوان

میخوام پسرمو جا دختر جا بزنم ببرم اوپارک

| مشاهده متن کامل بحث + 7073 بازدید | 93 پست
نمیفهمم چرا برا یه عدتون قابل درک نیست  واقعا به غیر از خودم نمیشه با کسه دیگه ای بره  چون ...

آخه چه درکی بکنیم؟کار غیر قانونیه حالا درست یا غلط با استرس بری و بچه رو هم مایو دخترونه تنش کنی به نظرت کار درستیه؟اگر با غیر شما نمیره از سرش بگذر یا اگر توان مالیشو داری یه بار ترکیه یا دبی برید پارک آبی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هراس شبانه داره باید برا هر وسیبه بازی من کنارش باشم بهش اطمینان بدم که جای نگرانی نیست وگرنه شب اذی ...

کدوم شهری ؟

نمیشه شهر بازی ببری مشهد سرزمین عجایب داره خیلی بچه ها کیف میکنن

آقا نیستم 😊
هراس شبانه داره باید برا هر وسیبه بازی من کنارش باشم بهش اطمینان بدم که جای نگرانی نیست وگرنه شب اذی ...

خب مگه نمیگی مدام باید کنارت باشه اونجا اگه بخوای سوار سرسره بزرگسال  بشی و وسایل دیگ راه نمیدن بچه هارو خودت اصلا نمیتونی بری بازی کنی در نتیجه بهت خوش نمیگذره اصلا   

از  دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم  واقعا نمیدونستم شرایط اونجا چطوره

تاپیکو میبندم

اون عده از دوستانم  که در جهل چندصدساله باقی موندن براشون نگران نیستم اوضاع ردیف میشه به زودی مجبور میشن از تحجر خارج بشن

همین لخت دیدن جنس مخالف هم از لحاط روانشناسی درست نیست

حالا لخت لخت که نیستن همه مایو دارن. این قسمتش بیشتر بحث فرهنگیه. وگرنه بقیه جاهای دنیا همه قاطی میرن استخر و چون عادی هست مشکلی هم نیست. اما اینکه یه پسر رو جای دختر جا بزنی، کاملا غلط هست، حالا هر جای دنیا که باشه.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

عزیزم ناراحت نشو هر کسی توانایی درک نداره مشکل اینجاست قضاوت کردن همیشه بر درک کردن ارجحیت داره. بچه ها فرق دارن واقعا به نظرم کاری که احساس مادرانت میگه انجام بده

😎💚🐬

دست میکشن ب همه جا چک میکنن 

حالا بچه ی چیزی خواسته دو روز دیگه یادش میره

لو میری خودتو ب دردسر ننداز 

اینهمه پارک و شهربازی و استخر  و …..حتما باید همونجا بره؟

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
رسما یه عده اتو واقعا بیمار جنسی هستین که اینجور فکر میکنین دلم چقد سوخت براتون یه نفر بگه ...

@نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_پنج   @نی_نی_یار_شب     جلوی توهین خانومو بگیرید و تاپیکشونو میخان ببندن😊

خوبَم اما خوب ویرآنم نفهمیدی مَرا...

به اینم فکر کن لو برین پسرت بدتر ضربه میخوره

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸