2777
2789
عنوان

میخوام پسرمو جا دختر جا بزنم ببرم اوپارک

| مشاهده متن کامل بحث + 7073 بازدید | 93 پست
نمیفهمم چرا برا یه عدتون قابل درک نیست  واقعا به غیر از خودم نمیشه با کسه دیگه ای بره  چون ...

عزیزم خودت مشکلی نداری بچت یه خانم لخت ببینه. 

دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
نمیفهمم چرا برا یه عدتون قابل درک نیست  واقعا به غیر از خودم نمیشه با کسه دیگه ای بره  چون ...

برو بابا. به زور ميخواي ببري من اونجا بودم خودم ازت. شكايت ميكردم. 

حالا يه. او پارك. نره. ما نرفتيم. مرديم؟

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصا کاری به اینکه چی میبینه ندارم چون دیدم همه دارن روی این موضوع تاکید میکنن. برعکس، نگران مایو دخترونه ای هستم که میخواید تنش کنید. کلا از نظر روانشناسی درست نیست. دیگه تصمیم با خودتون هست.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
دلسوزیای شدید کار دست بچه میده نکن اینکارو  وقتی یه کاری اشتباست خودتم میدونی اشتباهه چرا میخو ...

منم یه بار لباس پسرونه کردم رفتم مدرسه مامانم چون دختر بودم نمیشد منو ببره کسی هم نبود ازم مراقبت کنه ولی خیلی بهم خوش گذشت رفتم یه دست فوتبالم زدم خاطرش خیلی شیرین بود برای من ولی

😎💚🐬

یه بار مارفتیم طفلی یه پسره رو آورده بودن روسری مانتو واینا تنش کرده بودن ۵ ساله بود فک کنم بازرسی تا اومد همه جاشو دست کشید گشت فهمید پسره گفت اینکه پسره طفلی پسره چقدر گریه کرد بعد با مامانش رفتن بیرون

اومدم بگم افاضات شرعی نکنید حرمت نگه داشتم خواهشا پیشنهاد دارین بگین حوصله یه عده اتونو ندارم ...

خوب چی بگیم تنها راهش همین که دختر جا بزنیش ببریش که این قبل همه به فکر خودت رسیده

دیگه تاپیک زدن نداشت.

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

ما درکتون میکنیم یه درصد احتمال بده چک کردن فهمیدن و برگردوندنش اون موقع روحیش و میخوای چکار کنی؟ 

بهت پیشنهاد میدم با هم برید خارج از کشور پارک ابی دوتایی راحت 🙃

بپوشون ببر

فقط خودت ظاهرشو چک کن دیگه ببین ضایع نباشه کلکت،

بعضی بچه ها اصلا دختروپسر بودنش از رو قیافه قابل تشخیص نیس با لباس شبیه جنسیت مورد نظر میشن. دیگه خودت ببین بچت شبیه دختر میشه با لباس یا نه. ولشون تاپیکارو

اومدم بگم افاضات شرعی نکنید حرمت نگه داشتم خواهشا پیشنهاد دارین بگین حوصله یه عده اتونو ندارم ...

حق الناس!!! واقعا بچه سه ساله مگه درک میکنه مسایل جنسیتی که حق ناس داشته باشه منم اعصابم خورد شدـمایپ صورتی تنش کن ببر. صورتی کی گفته فقط برای دختراست😉زندگی خودته خودت تصمیم بگیر

😎💚🐬

استخر مادر کودک ببر ..اونجا تا ۵ سال راه میدن خب

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

چهرشو ببینیم 

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!