2777
2789
عنوان

خونریزی شدید لانه گزینی

4552 بازدید | 35 پست

روز یازدهم آی یو آی یعنی تایم لانه گزینی خونریزی خفیف کردم و روز دوازدهم کامل پریود شدم

از لحاظ علمی باید ۱۴ روز بعد از تخمک گذاری پریود بشم اما یازده روز بعدش من پریود شدم

کسی تجربه مشابه داشته؟

هنوز جای امید هست ؟

یا من دیگه باردار نیستم؟

راستی بار دوم آی یو آی شدم بار اول هم دقیقا همینجوری شدم از روز دهم لکه بینی بعد هم خونریزی کامل

دکتر گفت لانه گزینی موفقی نداشتی.

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟🥹

اگه پریود شدی که ینی منتفیه،چقد سخته،چرا باردار نمیشیم اخه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پریود شدی که ینی منتفیه،چقد سخته،چرا باردار نمیشیم اخه

دیروز و امروز فقط گریه کردم

افسردگی گرفتم

جو خونمون هم سنگینه

انگار یه غمی رو کل زندگیم پاشیده شده😭

چرا ای وی اف نمیکنی

دکتر همسرم گفت دوبار آی یو آی کن نتیجه نداد میکرو کن

ولی گفت طبیعی هم باردار میشی

واقعا هم شدم اما نطفه ضعیف بود تو ۵ هفته سقط شد

استرس و نامیدی خودش بزرگترین دلیله برو دنبال درمان و بیخیال باش هر موقع شد .

بیخیال شده بودم

مخصوصا دو ماه پیش که طبیعی باردار شدم اصلا بهش فکر نکردم و‌ شدم

اما باز سقط شد نموند 😭

دکتر همسرم گفت دوبار آی یو آی کن نتیجه نداد میکرو کن ولی گفت طبیعی هم باردار میشی واقعا هم شدم اما ...

دوستم بارها وبارها دکتر ودوم وای یو ای چندین مرتبه دکتر طب سنتی هزاران بار رفته بود آخر با ای وی اف باردار شد.کلی هزینه الکی هم برای چیزای دیگه کرد.اول برو آخرش ای وی اف کن راحت .بار اول نگرفت بار دوم مطمئن باش میشه با تعیین جنسیت.

دکتری که میرم واقعا خوبه بدن من نمیدونم چشه لانه گزینی نمیکنه جنین این بار شاید دکتر تشخیص بده چم ...

انشالله زود جواب بگیری یه خانمه الان تاپیکش خوندم میگفت امام رضا را به مادرش قسم داده و حاجت گرفته خوش به حالش هر کی یه جور دلش گرفته 

دوستم بارها وبارها دکتر ودوم وای یو ای چندین مرتبه دکتر طب سنتی هزاران بار رفته بود آخر با ای وی اف ...

خداکنه

دیگه میذارم بعد عید میرم

به مغزم استراحت بدم

انشالله زود جواب بگیری یه خانمه الان تاپیکش خوندم میگفت امام رضا را به مادرش قسم داده و حاجت گرفته خ ...

منم رفتم مشهد قبل آی یو آی

اینقدر گریه کردم اینقدر بهش التماس کردم

گفتم این ماه حاجتمو بده

اما انگار قسمت نیس

امروز به شوهرم گفتم من حس میکنم حسرت مادر شدن به دلم میمونه