2777
2789
عنوان

خونریزی شدید لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4553 بازدید | 35 پست
منم رفتم مشهد قبل آی یو آی اینقدر گریه کردم اینقدر بهش التماس کردم گفتم این ماه حاجتمو بده ا ...

خدا نکنه توام بار دار میشی بعد شیرینیش بیشتر به دلت میچسبه.یه بچه حاجتی تپل مپل و سالم و صالح و شیرین زبون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم مشکل از بدن خودم باشه که نمیتونه لانه گزینی کنه 

نه اونا کارشونو بلدن.اگه مشکل مالی نداری .همین فردا برو تو فکرش یه دکتر خوب واسم الله بگو با توکل بخدا نزار برای بعد عید.نی نیت هم تو بغلت گرفتی دعام کن.انشالله

یاسی جان من قشنگ درکت میکنم هر ماه پریود میشم اقد گریه میکنم و عصبی میشم،روز اول فقط لک میبینم فرداش یهو لباس زیرم پر خون میشه ،تصور کن صب از خواب پامیشم و این صحنه  رو میبینم درد پریودی یه طرف ناراحتی هم یطرف،من ماه سومه که لتروزول و امپول میزنم،تو بعد از چه مدت ای یو کردی؟ینی باورت میشه من همه شرایط رو دارم و باردار نمیشم،اصلا نمیفهمم مشکل کجاست،ارامش هم دارم

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
نه اونا کارشونو بلدن.اگه مشکل مالی نداری .همین فردا برو تو فکرش یه دکتر خوب واسم الله بگو با توکل بخ ...

نه مشکل مالی ندارم

خرج های الکی تر کردیم اینکه واجبه

کاش خدا بهم یه نگاه بندازه

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟🥹
یاسی جان من قشنگ درکت میکنم هر ماه پریود میشم اقد گریه میکنم و عصبی میشم،روز اول فقط لک میبینم فرداش ...

منم نمیفهمم مشکل چیه 

یکسال و نیم اقدامم

اوایل من سالم سالم بودم

از قرص و مکمل اضافه وزن آوردم

اول یکی از تخمدان هام این ماه هر دو تنبل شدن

ولی بازم با آمپول فولیکول غالب داشتم چهارتا

شوهرم بعد از شست و شو تحرک اسپرم هاش خوب میشه

اما نمیفهمم مشکل کجاست نمیشه که نمیشه

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟🥹

خب دیگه یه شهر خوب هم هستین .ماکه دوستم نوی یه شهرستان دور هست وباید ۳۰۰ کیلومتر بره تا مرکز ناباروری.شما که دیگه نزدیکی.بگو میخوام همین اول برم برسم به آخرش.حوصله دارو دوا ندارم.البته قبلش آزمایشات ومصرف دارو هاست ولی مطمئن باش میشه‌