2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده پدریم اکثرا اینجورین...مادربزرگم خدابیامرز هم از مرحوم بابابزرگم شش سال بزرگتر بود

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

ت خانوادع داریم با تفاوت ۴سال متاسفانه اصن وضعیت خوبی ندارن پسره شلوارشو نمیتونه بکشه بالا و همش لش افتاده زنش میره سرکار  از ۸ صب تا ۸ شب اجاره خونه رو زنه میده زنه برای شوهره ماشین خریده ی وضعی بخدا انگار بچه به سرپرستی گرفته 🗿😑

من معتادم معتاد به بوی تو  معتاد به آهنگی که تو دوست داری معتاد به سیگاری که با تو میکشم من معتادم معتاد با لحظه های بودنت  معتاد به بغل گرمت معتاد به موهای قشنگ و لختت من معتادم به هرچیزی که تو دوست داری به آهنگی که تو گوش میدی و به فیلم سریالی که تو می بینی من معتاد هر کاریم که با تو قرار انجام بدم    معتاد اینکه شبا  تا صب برای تو خیال بافی کنم ، معتادم به عطر تنت، معتادم به خنده هات به خنده هایی که از گوشه پلکت اشک می ریزه من معتادم به ذوق کردنای تو معتادم به صدای گرفته و خش دار تو معتادم به غذاهای مورد علاقت به لباسای مورد علاقت من ی معتادم معتاد تو معتاد هر چیزی که به تو مربوطه و نعشه بودن با تو :)  

همسر من 11 ماه کوچیکتره ولی خیلی پخته و مردونه س. 

منم که لووووووووس😆😆😆😆 و کمی گیج😂😂

تمام کارهامو برام انجام میده 😂😂😂😂

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی