الان دیدم یکی با شوهرش یکی با جاریش یکی با مادرشوهر تورو خدا اگه با کسی دعوا دارین امشبو بشینین خونه جایی نرین که عصابتون خورد بشه تنهایی خیلی بهتر تا عصاب خورد داشتن
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید باورت نشه بابام سر سالاد بحث رو درست کرد آخه مرد گنده سالادم شد موضوع بحث😐😂
خخخ چه بامزه واقعا خندم گرفت ...میگم دیگه امشب همه دعوان
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
من امشب خواب ندارم اصن بعد دوماه اومدم نینی سایت 😂
خوبه دوماهوو داری جبران میکنی ... مث من همه جا هستی😂
ما که تو خونمون موندیم و قراره فردا رو شب چله بگیریم راحت اعصابمون از،قیافه گرفتن داداش،وزن داداش و خر حمالی کردن خودت و بعد نشستن عروس خانوم راحت بود مامانم زنگ زد بیاین بهانه همسرم کردم تشریف ندارن ماموریت هستن گفت خوب خودت و بچت بیاین رکگفتم لیام که فقط حمالی کنم عروسهات بشینن بخورن تو خونه خودم راحتم والسلام
ما که تو خونمون موندیم و قراره فردا رو شب چله بگیریم راحت اعصابمون از،قیافه گرفتن داداش،وزن داداش و ...
اره جایی که میدونی عصابت خورد میشه واقعا نرووو
بچه ها حالا یلدا هم مثل همه مهمونی ها دلخوری پیش میاد . دور از جونتون ما چند وقت پیش رفته بودیم بهشت زهرا بعد دیدیم یه جا تشیع جنازه است چنان دعوایی شد که من به عمرم ندیده بودم . هرکسی می تونست اون یکی رو می زد بنده خدا مداحه مونده بود وسط . هی روایت می خوند که احترام میت واجبه . اینا هم که اصلا گوش نمی کردن . ما یه ربع بعد رفتیم ولی اینا همچنان مشغول بودن
بچه ها حالا یلدا هم مثل همه مهمونی ها دلخوری پیش میاد . دور از جونتون ما چند وقت پیش رفته بودی ...
وای چه بد😬
به جای اینکه ما طلبکار باشیم عروس خانوم دهن باز کرده چشمها رو بسته عقل گذاشته تو دسشوی هر چی گیرش اومده گفته آقا دادتش وخانومش ناراحتن 😒😒😒😒باید مثل خواه. شوهرهای پاچه ور مالیده میبودم قشنگ 💩به هیکل عروسه اونوقت خوب میشد در کمال آرامش گفتم حرمت ن.ه نداشته خانومت پشت سر این حرفها رو زده داداشه رفته تو قیافه چسو خان