2777
2789

خانوما سلام 

راستش من چیزی ذهنم رو مشغول کرده الان یک هفته هست گفتم ازتون بپرسم 

ببینین تو اینستا یه پست دیدم که نوشته بود کسی که تو آیینه خودش رو لخت نگاه کنه همزاد عاشق . عاشقش میشه و بختش بسته میشه بعد چند نفر هم تاییدش کردن تو تاپیک ها 

کسایی که متاهل هستن قبل ازدواجشون خودشون رو لخت تو آیینه دیدن 

تو رو خدا مسخرم نکنین خیلی ذهنم درگیره 

حتی میخواستم سرکتاب باز کنم میترسیدم پای جن تو زندگیم باز سه 

دروغ محض 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابا همش چرطه همه ادما تو زندگیشون چندین بار خودشونو تو ایننه لخت دیدن پس باید همه بختشون بسته شه دیگه

گُفتَم که تو مَنظورِ مَن از این هَمـه شِعری                      مَغرور نِگاهی به مَن انداخت که: مَنظور؟

الکیه. من مثال نقض. 

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

ذهنتو درگیر این افکار بیهوده نکن. عاقلانه فکر کن تا آرامش داشته باشی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.