2777
2789
عنوان

لطفا بیاید

205 بازدید | 12 پست

خانم ها لطفا تجربیاتتون رو بگید چیزهایی که شنیدید...تا بحال اطرافتون کسی رو دیدید که با دعا و جادو زندگیش از هم بپاشه و باعث سردی رابطه بین خودش و همسرش شده باشه؟؟واضح تر بگم مثلا زنی جایی کار کنه و آقایی که همکار و رئیسش باشه برای بدست آوردنش متوسل به دعا شده و زن رو از زندگی متاهلی اش سرد کرده باشه...جایی دیدین؟؟؟

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا این مورد نه اما دیدم دعا خیلی رو زندگی بعضی ها تاثیر گذاشته و خیلی از زندگی ها پاشیده😓

در کل دعا تاثیر گزاره تو زندگی افراد

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
اره دیدم واقعیتن اینا

میشه تعریف کنید؟

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
اره زندگیه خودم تا مرز فروپاشی رفت خداوند زنگیمو حفظ کرد

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی، سوال دارم