2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا نشنیدم  البته شاید همون قاسنی باشه برای دفع کیست و تنبلی تخمدانه طرفای سیروم شهر کرد هست خ ...

خیلی شبیه همن تو نت زدم ولی از گیاه آنغوزه خیلی تعریف میکنن  ظاهرا گیاه بدبوی هستش

سلام گلم . درسته یک بوته هست با گل های زرد . ما قسمت جنوب فارس هستیم و زمستون سبز میشه.خیلی بدبو هست اما خاصیت فراوون داره و طبع بسیار گرمی داره . دقیق واسه چی خوبه نمیدونم اما به خاطر اینکه میگن خاصیت فراوون داره،مصرف میکنیم.شما کجا زندگی میکنی؟

اهواز  یعنی اهواز گیرم نمیاد

نمیدونم . باید بپرسی ببینی سبز میشه یا نه . این منطقه هم هرچند سال یکبار میشه . چون بوته نر و ماده داره . ماده بدرد نمیخوره.نر هم هفت سال طول میکشه تا دوباره سبز بشه جای قبلش . اگه واسه تنبلی تخمدان چیزی میخوای،اینجا یه حلوا میفروشن که واسه تنبلی تخمدان و گرم کردن رحم هست .درکل واسه رحم هست و بسیار عالی هست . torshshirin.mamani این پیج اینستاش هست.میتونی چک کنی و اگه راضی بودی سفارش بدی . من سر هر دوبارداریم مصرف کردم .کنارش پیاده روی هم داشتم.عالی بود و سریع باردار شدم

خیلی شبیه همن تو نت زدم ولی از گیاه آنغوزه خیلی تعریف میکنن  ظاهرا گیاه بدبوی هستش

برای کیست هست بیشتر

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
نمیدونم . باید بپرسی ببینی سبز میشه یا نه . این منطقه هم هرچند سال یکبار میشه . چون بوته نر و ماده د ...

یعنی شیراز بیشتر هست ؟؟؟از کجا مطمئن بشم ک بوته نر بهم‌میدن 

نمیدونم . باید بپرسی ببینی سبز میشه یا نه . این منطقه هم هرچند سال یکبار میشه . چون بوته نر و ماده د ...

این حلوا رو چقد استفاده کردی چند سال باردار نشدید اخه من رفتم تو ۱۲سال

این حلوا رو چقد استفاده کردی چند سال باردار نشدید اخه من رفتم تو ۱۲سال

عزیزم . ان شاالله که زودتری باردار میشی و انتظارت تموم میشه . من بعد چهارماه اقدام خوردم که نتیجه گرفتم . حالا شما دوازه سال هست نمیدونم دیگه.ولی خب تقویتی خوبی هست . طرفای ما به زنی که زایمان کرده میدن میخوره که رحمش تمیز بشه بعد زایمان