2777
2789
عنوان

نا امیدی

85 بازدید | 12 پست

دلم میخاد بمیرم اصلا امیدی به زندگی ندارم ناشکری خدا نمیکنم زندگی خوب بچه های سالم ولی یه درد بزرگ تو قلبمه  میدونم اخرش از غصه میمیرم 

میشه برام دعا کنین اونی ک میخام بشه خدا دلم‌شاد کنه 

برام از ته دلتون دعا کنین منم براتون دعا میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نماز شب بخون و از همه گناهات توبه کن 

فقط سوره توبه هست که بسم الله الرحمن الرحیم  نداره

توبه کن و کمال دنیا رو هم ببین 

به شرط نماز خوندن هم زیارت عاشورا بخون و معجزه ببین 

اگر هم بتونی به خاطر خدا روی دلت پا بذاری که خدا هر چی دلت بخواد رو بهت میده تجربشو دارم  اعتقاداتت رو با خوندن و عمل کردن به بهتر از کیمیای آیت الله نخودکی تقویت کن و با قرآن خوندن 

التماس دعا خیر پیش

عزیزم نماز شب بخون و از همه گناهات توبه کن  فقط سوره توبه هست که بسم الله الرحمن الرحیم   ...

خیلی ممنون 

میشه برام از ته دلت از خدا بخایی 

ممنون میشم ازت 

از خدا بخا دلم رو شاد کنه 

خیلی ممنون  میشه برام از ته دلت از خدا بخایی  ممنون میشم ازت  از خدا بخا دلم رو شا ...

ان شا االه عزیزم‌ به برکت صلوات بر محمد و آل محمد 

محبت به مادر و پدر رو یادم رفت بهت بگم ازش غافل نشو معجزه می کنه برات 

بهشت زیر پای مادران است

صدقات هم بدی دفع بلا می کنه ارت 

این نارحتیا بلا هستن 

اول هم به پدر و مادر و فرزند فقیر باید بدی بعد فامیل فقیر و بعد غریبه تا خدا ارت قبول کنه و مشکلت حل بشه

الهي كه مشكلت حل شه گلم

عزيزم تاپيك اخرمو بخون ختم يه ذكر هست كه خيلي حاجت ميده تا اذان صبح هم مهلت هست 

يه تاپيك ديگه هم دارم يك كتاب معرفي مردم كه با تمريناش انرژي مثبت بيشتري وارد زندگيت ميكني و اميدتو به زندگي بيشتر ميكنه، بايد بري قبل از تاپيكاي ختمم. من بخاطر امضام ختم گذاشتم بايد بري قبل از شروع اين ختم ها، اسم اون تاپيكم " به پيشنهاد دوستم هست "

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦