2777
2789
عنوان

تیپ مادرشوهر

401 بازدید | 13 پست

مادرشوهراتون‌ چطور لباس میپوشن بیرون و توی خونه؟؟ مادرشوهر من خونه ساده و معمولیه ولی بیرون خیلی جلف میپوشه و آرایش میکنه من بدم میاد دوسدارم شبیه مامانا باشه . 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فوت شده 

ولی زن باباش چادریه...با اضافه وزن باور نکردنی 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

من مادر شوهرم ارایشگره (پنجاه سالشه)

بوتاکس کرده 

پوستش از من صاف تره 

آرایشم لایت ک نچرال معلوم بشه 

تیپاشم خانومی و شیک 

ولی خیلی خوشتیپه قربونش بشم🥰🥺

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

اخه پوشش شوهرت هم به تو مربوط نیست چه برسه به مادر شوهرت!!!!!

تا خدا هست کسی تنها نیست... من اگر گم شده‌ام تو اگر خسته شدی... درپس پرده‌ی اشک من و تو... مأمن گرم خداست... او همین جاست... کنار من و تو