saaaara65 مدیر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 731 عنوان اولین شب یلدایی بود که بابام پیشمون نبود | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 41 پست امشب رفتیم سر قبرش یه دل سیر گریه کردم دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون. 1401/09/30 | 22:36 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saaaara65 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 731 فدات شم خدا پدر شماروهم رحمت کنه💔 اخ که چقدر نبودشون احساس میشه💔 😞😞 دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
saaaara65 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 731 عزیز دلم منم ۴ روز دیگه تولدشه از اول تاپیکت دارم اشک میریزم خونه مامانم بودیم و چقدر ... عزیزم شرمنده ناراحتت کردم. خدا پدرت رو بیامرزه. منم گفتم سر قبر خودم رو نگه دارم گریه نکنم ولی تا عکسش رو رو سنگ قبر دیدم زدم زیر گریه 😭😭 دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
ماماندوبچه عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 12293 عزیزم شرمنده ناراحتت کردم. خدا پدرت رو بیامرزه. منم گفتم سر قبر خودم رو نگه دارم گریه نکنم ولی تا عک ... دور از جونت عزیزم دام خیلی تنگه انشالله هیچ کس غم عزیز نبینه
saaaara65 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 731 دور از جونت عزیزم دام خیلی تنگه انشالله هیچ کس غم عزیز نبینه قربونت عزیزم. دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
ایرانم۱۳۶۷ عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 798 [QUOTE=265055179]منم همینطور... خدا بیامرزدشون... امشب خاطره ی شب یلداهای سالهای قبلشون همه ش تو ذهن ... منم اولین یلدا بدون مادرم هست خیلی سخته داغونم نمیدونم چطور بگذرونم این روزها رو دو ماه که بی مادر شدم😭😭😭💔💔💔
saaaara65 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 731 منم اولین یلدا بدون مادرم هست خیلی سخته داغونم نمیدونم چطور بگذرونم این روزها رو دو ما ... عزیزم داغ مادر خیلی سخته خدا رحمتش کنه. دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
ماماندوبچه عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 12293 منم اولین یلدا بدون مادرم هست خیلی سخته داغونم نمیدونم چطور بگذرونم این روزها رو دو ما ... عزیزمی روح شون شاد و در ارامش میگذره ولی به سختی ی گوشه دلمون همیشه غم و جای خالیشون هست
ایرانم۱۳۶۷ عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 798 عزیزمی روح شون شاد و در ارامش میگذره ولی به سختی ی گوشه دلمون همیشه غم و جای خالیشون ه ... میگم حتما من لیاقت مادر گلم نداشتم واقعا هم نداشتم اگر بیشتر مراقب مامان گلم بووووودم الان بی مادر نشده بودم 😭😭😭😭😭😭😭
ایرانم۱۳۶۷ عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 798 عزیزم داغ مادر خیلی سخته خدا رحمتش کنه. خدا پدر نازنین شما رو هم رحمت کنه عزیزمآخ خیلی سخته مامانم جوون رفت ۶۳ سالهاین چه دردیه آخهچه غم بزرگیه، به خدا گفتم نعمتت قرض دادی ، ادم دلبسته میشه زود نگیر ازمون
ماماندوبچه عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 12293 میگم حتما من لیاقت مادر گلم نداشتم واقعا هم نداشتم اگر بیشتر مراقب مامان گلم بووووودم الان بی ... نه عزیزم این چه حرفیه منم بعد پدرم همیشه این حسو دارم کرونا گرفت همیشه خودم و سرزنش میکنم میگم چکار میتونستم بکنم و نکردم اما واقعیتش دست مانیست اونها عزیزترین کس ما بودن اما چه کنیم کاری از دستمون بر نمیومد خودتو اذیت نکن بزار ارامش داشته باشن
saaaara65 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 731 خدا پدر نازنین شما رو هم رحمت کنه عزیزم آخ خیلی سخته مامانم جوون رفت ۶۳ ساله این چه دردیه آخه چه ... قربونت عزیزم.چه میشه کرد دنیا همینه.من فقط به این امید که یه روز میمیرم و دوباره بابای مهربونم رو میبینم زندم. دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
ایرانم۱۳۶۷ عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 798 قربونت عزیزم.چه میشه کرد دنیا همینه.من فقط به این امید که یه روز میمیرم و دوباره بابای مهربونم رو می ... من هم برای روز قیامت روزشماری میکنم به امید دوباره زنده شدن اسیران خاک😭