2777
2789

خانوما توروخدا به دادم برسین 

صبح ساعت شیش سه تا بتامتازون زدم فک کردم گفت دوازده ساعت بعد سه تای دیگه رو بزن دوباره شیش عصر سه تا رو زدم الان نسخمو خوندم گفته ۲۴ ساعت بعد 

چه خاکی تو سر خنگم بریزم توروخدا راهنماییم کنین

زنگ بزن اورژانس

شرایطت رو بگو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه باعث بالا رفتن قند خون بشه اگر حال عمومیت خوبه نگران نباش

چیکار کنم دیگ نمیتونم برم اون بیمارستان جهنمی 😭😭😭

خدایا اگ اتفاقی میفته برا خودم بیفته ...من لیاقت ندارم زنده بمونم 

چیکار کنم دیگ نمیتونم برم اون بیمارستان جهنمی 😭😭😭  خدایا اگ اتفاقی میفته برا خودم بیفته ... ...

خدا نکنه عزیزم کورتن از بابت پنهان کردن علایم ومریضی در حالت عادی و بالا رفتن قند تو بارداری خطرناکه چرا انرژی منفی میدی صبح زنگ بزن به دکترت خیالت راحت میشه

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
مرسی که جوابمو دادین...هرچند هنوز نگرانم و به حماقت خودم شک ندارم یه ادم گیج چجوری میخواد برای بچش ...

الهی عزیزم خوشحال شدم بیخیال پیش میاد من از ماه پنج هرهفته کورتن میزدم پسرم ۴,۲۰۰ دنیا اومد، بزا دنیا بیاد کلا آلزایمر میگیری  

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈